FOTBAL ÎN LIVING - Momente istorice, pe alocuri isterice

Dan Nicolaie
Sport #Euro 2016 / 20 iunie 2016

FOTBAL ÎN LIVING - Momente istorice, pe alocuri isterice

Scăpaţi de grija calculelor matematice legate de şansele de calificare în optimi ale unei echipe fantomatice ne putem concentra pe fotbal. Despre echipa noastră naţională nu sunt multe de spus, de altfel declaraţiile jucătorilor şi ale selecţionerului de după meci demonstrează din plin că nu înţeleg mai nimic din sportul care i-a îmbogăţit pe mulţi dintre ei în mod cu totul fraudulos având în vedere ce oferă în schimbul banilor primiţi.

Speranţe pentru viitor nu sunt atâta timp cât fotbalul autohton va fi condus de actualul şef al FRF, Răzvan Burleanu, omul care a acceptat - la presiuni politice spun mulţi, evident fără dovezi - să-l numească la cârma echipei pe Anghel Iordănescu, tehnician ieşit complet din fotbal, de ani buni, la momentul respectiv. Specialist în vorbă lungă şi fără substanţă, Burleanu ar trebui să lase fotbalul şi să o vireze spre politică, pare să aibă calităţile necesare, în plus, din zona respectivă nu mai avem de foarte mult timp nicio aşteptare pozitivă.

Cum pe lumea asta nu există nicio situaţie complet neagră, de fiecare dată se zăreşte şi un firicel de lumină, şi după înfrângerea cu Albania există o veste bună: Anghel Iordănescu, cu tot cu gradele sale se îndreaptă spre o pensie de unde sperăm să nu-l mai reactiveze niciun coleg de partid cocoţat pe valurile puterii. Un prieten a pus o întrebare interesantă: dacă victoriile fotbalistice i-au adus gradele, înfrângerile nu pot să-l degradeze? Greu de crezut, fotbalul e doar un joc atunci când trebuie să îşi asume răspunderea pentru înfrângeri, dar este o chestiune extrem de serioasă atunci când îşi negociază contractele, care le aduc într-o lună tot atâţia bani cât câştigă un profesor universitar într-un deceniu.

Am văzut oameni plângând din cauza acestei echipe, mulţi de ruşine că şi-au investit şi sentimentele în mod greşit, aşa cum au făcut-o în ultimii ani cu banii şi voturile.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. (mai bine chibitar decat caschetar)

    Condusi de nea Cascheta, umblati prea mult prin strainataturi, obositi dupa spusele "generalului" de tinichea, tricolorii nostri nu mai stiu limba romana;desi li s-a cantat Desteapta-te romane! n-au inteles nimic despre misiunea si obligatia pe care o aveau.  

    1. O adunătură odioasa ne-a reprezentat in Franța.

      O adunătură odioasa ne-a reprezentat in Franța.

    Generalu' a condus echipa perfect la "glorie". Toti au dat faliment pentru patrie. Merita sa manince toate cojile de seminte din tribuna la urmatorul meci !

    1. Gresesti, ei mananca salarile/primele/pensia umflata si nemeritata (cum a devenit "general" acest mediocru, in particular?), asa ca semintele/cojile iti raman tie. 

      esti din tribuna lui Burleanu ?

      Nu, sunt din masa celor revoltati; n-ai priceput ocara care ti-am facut-o? 

      credeam ca e timpul sa te sinucizi daca esti revoltat, in fata la FRF

      Recidivezi; esti credul si la a doua greseala. 

    Avem o arie de selectie execrabila, jucatori cu ifose dar fara valoare si logica unei nationale privatizate. Un cretin ca Stanciu a distrus toate atacurile nationalei plesnind mingea prosteste din orice unghi, de la orice distant in speranta ca s-o nimeri vreun gol care sa il ajute la un transfer banos. Becalizarea nationalei a inceput de mult ins niciodata nu s-a vazut atat de preganant. Jucatori de doi lei aranjati financiar dupa autoimpuse standarde profesionale nu au avut nici o sansa in fata unei echipe rudimentare dar unite care a jucat cu daruire ,A il ataca pe Burleanu este gresit pentru ca distrugerea fotbalului vine din urma de la familia Becali, dela alde Mitica Dragomir&Sandu care au redus fotbalul la o spoiala de unde sa sifonezebani. Nationala romaniei a ajuns o rusine si cu ajutorul zecilor de ziaristi sportivi cre lanaseaza incontinuu teme false de discutie pentru a acoperi un adevar simplu: FARA MUNCA NU SE MAI POATE.

    1. Cati dintre noi s-au gandit ca MECIUL A FOST TRANTIT in beneficiul MAFIEI CASELOR DE PARIURI ?

      Cata MAFIE poate exista in fotbalul romanesc, CUM SI CAT SE TRUCHEAZA MECIURILE si CAT LA SUTA SI-AU INCASAT ESCROCII DE ASEARA din teren, pot da explicatii si DANIEL SMEADA, de la casele de pariuri, dar si DORU GHEORGHIU de la asociatia cazinourilor ! 

      Ziarul Bursa insusi si-a facut si isi face un obicei de a prezenta "activitatile" gamblerilor , cand de fapt LOCUL ACESTOR BANDITI ESTE LA PUSCARIE, IAR STABILIMENTELE PARIURILOR RASE CU TUNUL !

      Pana cand nu DNA intra in FORTA pe acest "teren" nu se v schimba nimica... 

      De data asta ai nimerit-o cu aranjatul...chiar daca repetand la infinit aceeasi placa nu te mai ia nimeni in seama.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb