FOTBAL ÎN LIVING - Trei zâmbete şi trei lacrimi

D.N.
Sport #Euro 2016 / 26 iunie 2016

FOTBAL ÎN LIVING - Trei zâmbete şi trei lacrimi

Sacul a rămas complet gol lângă copacul unde s-au jucat Croaţia şi Portugalia. Cele două echipe, de la care toată lumea aştepta spectacol, au oferit o chinuială, puţin estetică, pe parcursul a 120 de minute, foarte lungi.

Golul lui Quaresma, pe jumătate aparţinând lui Ronaldo, a făcut diferenţa, iar Croaţia cea generoasă în exprimare în grupe, când a şi fost răsplătită cu puncte şi aplauze, a pierdut tocmai atunci când a încercat să predea o lecţie de pragmatism. Trebuie reţinut, când ai fotbalişti capabili să interpreteze magistral arii din opera celèbre, nu-i obliga să spargă lemne după ce au cărat pianul, e inestetic şi contraproductiv.Desigur, dacă eşti Irlanda de Nord sau Ţara Galilor, iar forţa fizică este mult peste tehnicitate, joci ce ştii, cu riscul de a plictisi pe toată lumea. Din motive care îmi scapă, transmisia online a meciului (plătită cinstit) s-a blocat preţ de câteva minute şi trebuie să recunosc că au fost cele mai bune ale acestei partide. În absenţa imaginilor am putut să-mi închipui, evident în materie de fotbal, absolute orice. Aşa cum am învăţat fiecare pe la şcolile noastre, norocul îi ajută pe cei mai insitenţi, iar Garteh Bale a fost suficient de insistent, astfel încât să provoace un autogol.

Evident, ziua privitorilor neutri a fost salvată de elveţianul Shaqiri şi de golul lui superb, realizat în urma unei execuţii tehnice de excepţie, o "foarfecă" de la graniţa careului mare, cu mingea plasată fix lângă bară. A fost un gol care ar fi meritat o soartă mai bună, a se citi o calificare. Premiantele primei zile de optimi de finală sunt, în ordinea intrării în scenă, Polonia, Ţara Galilor şi Portugalia. Elveţia, Irlanda de Nord şi Croaţia au de ce să regrete, cu mai mult curaj ar fi putut să obţină ele calificarea. Portugalia - Polonia este primul sfert de finală, în care absolut orice este posibil. A apărut şi prima glumă după meciurile de sâmbătă: croaţii se întorc acasă în Croaţia, elveţienii se întorc acasă în... Kosovo.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Gonflata Croatie a iesit pe usa din dos! Cel mai urat joc.

    1. Bine ca a jucat Portugalia!!!!!! ...cu pensionarul Ronaldo.

    Patru meciuri, nicio victorie pentru Portugalia, dar sunt in sferturi. Asta înseamnă sa fii mafiot!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb