Fratele ministrului Predoiu, noul şef al "Enel Servicii Comune"

CĂTĂLIN DEACU
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 17 martie 2010

Cosmin Gabriel Predoiu, fratele ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, a devenit director general la "Enel Servicii Comune", companie parte a furnizorului italian de energie "Enel România"

În noua sa calitate, Cosmin Gabriel Predoiu va avea de gestionat contracte de zeci de milioane de euro în energie

Cosmin Gabriel Predoiu, fratele ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, a devenit director general al "Enel Servicii Comune", companie care face parte din grupul "Enel România".

Grupul italian "Enel" a preluat, prin privatizare de la statul român, filialele Electrica din zona Dobrogea, Banat şi Muntenia Sud şi se ocupă cu distribuţia şi furnizarea energiei electrice.

Cosmin Gabriel Predoiu (avocat de profesie ca şi fratele său) a preluat funcţia deţinută până în prezent de către italianul Mauro Conti, care a renunţat la şefia societăţii prin demisie, potrivit unei hotărâri a consiliului de administraţie, ce a fost publicată, ieri, în Monitorul Oficial.

În noua sa calitate, fratele minis-trului Justiţiei va avea de gestionat contracte, pentru anul în curs, în valoare de zeci de milioane de euro.

Consiliul de Administraţie al "Enel Servicii Comune" a aprobat, deja, încheierea a cinci contracte de servicii comune, de un an, până la data de 31 decembrie 2010, cu societăţile din grupul Enel.

"Enel Servicii Comune" a încheiat un contract cu "Enel Distribuţie Banat" în valoare de 8,9 milioane euro, un altul cu "Enel Distribuţie Dobrogea" în valoare de 7,6 milioane euro şi un contract de 3,7 milioane euro cu "Enel Distribuţie Muntenia".

Totodată, "Enel Servicii Comune" a mai încheiat înţelegeri similare cu "Enel Energie" şi "Enel Energie Muntenia" în valoare de 3,2 milioane euro, respectiv 997.000 euro.

Grupul Enel este cea mai mare companie italiană în domeniul energiei electrice şi cea de-a doua companie europeană de utilităţi în funcţie de capacitatea instalată.

În România, Enel este cel mai important investitor privat din sectorul distribuţiei energiei electrice, cu aproximativ 2,5 milioane de clienţi, 93.000 km de reţea şi circa 5000 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb