Fujitsu Siemens Computers introduce primele notebook-uri cu procesoare de ultimă generaţie Intel

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 16 iulie 2008

Consolidându-şi promisiunea de leadership tehnologic, Fujitsu Siemens Computers lansează o serie de notebook-uri axate pe noua tehnologie a procesoarelor Centrino2 de la Intel - totul în aceeaşi zi cu lansarea noii tehnologii de către Intel. Odată cu noile produse se lansează şi un nou tip de tablet PC inteligent pentru începători şi studenţi, precum şi o serie de modele premium ultra-mobile. Noile modele sunt disponibile începând cu luna august, când, datorită noii tehnologii chipset Intel 45, procesoarele produselor Fujitsu Siemens Computers se vor bucura de performanţă sporită.

"Ca lider în inovaţie pentru acest segment, Fujitsu Siemens Computers a integrat tehnologia Intel de ultimă generaţie chiar de la lansarea ei. Suntem încântaţi să prezentăm primele notebook-uri de business bazate pe noua tehnologie a procesoarelor începând înca din luna august. Acest aspect subliniază poziţia noastră de top pe piaţa IT, precum şi intervalele scurte de lansare de produs", afirma Andreas Thimmel, Senior Vice President al departamentului Volume Business din cadrul Fujitsu Siemens Computers. "Această lansare este doar primul pas al unei strategii bine definite pe segmentul modelelor de business. Anul acesta plănuim să surprindem pozitiv piaţa IT."

Noua tehnologie a înglobată nu reprezintă singurul factor diferenţiator al celor trei linii de notebook-uri ale Fujitsu Siemens Computers - Seria ESPRIMO Mobile V, Seria ESPRIMO Mobile şi Seria LIFEBOOK. Noile modele se remarcă şi prin opţiuni de conectivitate revoluţionară, o zonă în care Fujitsu Siemens Computers este lider incontestabil de piaţă. Toate noile produse sunt livrate opţional cu 3G/UMTS incorporat - de la produsele entry level la cele ultra-portabile de înaltă tehnologie. Conectivitatea HSDPA/HSUPA integrată asigură acces rapid la date în mişcare. Astfel, serviciile interactive desfăşurate în timp real nu mai sunt un lux; video-conferinţe, VoIP, acces rapid la date şi schimburi voluminoase de e-mailuri prin reţelele wireless, toate se realizează eficient, generând un avantaj competitiv pentru utilizator.

Liniile de notebook-uri Fujitsu Siemens Computers:

Gama Value - ESPRIMO Mobile V

Seria entry-level ESPRIMO Mobile V, concepută pentru activităţile de birou, este perfectă pentru utilizarea la biroul de acasă sau pentru afaceri de dimensiuni mici şi oferă un raport excelent calitate-preţ.

Gama Business - ESPRIMO Mobile

Linia de produse ESPRIMO Mobile business conţine o gamă de notebook-uri profesionale care răspund până şi celor mai exigente cerinţe de business. Aceste modele fac ziua de lucru mult mai uşoară mulţumită conectivităţii nelimitate şi accesoriilor standardizate ce caracterizează întreaga famile ESPRIMO.

Gama Business Plus - LIFEBOOK

Lina de produse business plus - Seria LIFEBOOK - reprezintă o simbioză echilibrată între greutate optimizată, dimensiune şi stil. Aceste modele sunt uşoare şi potrivite pentru utilizatorii care călătoresc des şi pun preţ atât pe eleganţă, cât şi pe funcţionalitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb