Fuziune pe piaţa de servicii de consultanţă şi analiză IT, între companiile CXP şi PAC

E.D.
Companii #IT / 4 iunie 2014

CXP, activant pe piaţa analizei aplicaţiilor software şi a consultanţei în vederea adopţiei de software, a fuzionat compania de consultanţă şi cercetare de piaţă Pierre Audoin Consultants (PAC), care se concentrează pe industria de software şi servicii informatice din Europa, potrivit unui anunţ comun al celor două firme.

"Capitalizând cei 40 ani de experienţă şi având peste 140 angajaţi în opt ţări (cu 17 birouri la nivel global), noul Grup devine liderul european în cercetare de piaţă şi consultanţă strategică în domeniul serviciilor informatice şi al aplicaţiilor software", conform datelor comunicate de companii. Noul grup va păstra cele trei nume de referinţă - CXP, BARC şi PAC - şi managementul celor trei companii care, împreună, vor asigură dezvoltarea noii entităţi în toate teritoriile acoperite în prezent.

Noul Grup ajută în fiecare an peste 1,500 de organizaţii prin analizele de piaţă şi produs (benchmarking studies, supplier analysis, market trends research) şi servicii deconsultanţă (audit de sisteme IT, suport în project management, selectare de furnizori) în zone că ERP, CRM, BI, HR, content management, IT management, etc.

Eugen Schwab, Managing Director pentru România şi Europa de Est a declarat că "după 15 ani de activitate susţinută în România şi Europa de Est, echipa PAC va beneficia de integrarea într-un grup European cu influenţă crescută la nivelul deciziilor de achiziţie a soluţiilor de business şi a serviciilor informatice, putând oferi şi în această zonă a Europei suportul atât de necesar organizaţiilor IT din Top 200 companii din fiecare ţară din CEE". "Astfel, PAC va deveni şi un partener şi un furnizor al CIOs şi CXO în general, nu doar al companiilor de software şi servicii informatice din România şi din regiune", a mai adăugat el.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb