Gabriela Firea: "Mă consider candidat la candidatură pentru Primăria Capitalei; sunt deschisă să particip la alegeri preliminare"

T.B.
Politică / 31 ianuarie

Gabriela Firea: "Mă consider candidat la candidatură pentru Primăria Capitalei; sunt deschisă să particip la alegeri preliminare"

Gabriela Firea a declarat, miercuri, că nu s-a autoproclamat candidatul PSD la alegerile pentru Primăria Capitalei, aşa cum s-a spus, ci se consideră "candidat la candidatură", potrivit agerpres.

Ea a fost întrebată dacă marţi, la întâlnirea cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi-a asumat candidatura pentru Primăria Capitalei, informează sursa citată.

Potrivit sursei menţionate, "Ieri am vorbit în primul rând de europarlamentare şi despre organizarea alegerilor în general, pentru că nu ştim dacă vor fi cumulate sau nu. Ne pregătim pentru ambele variante. În final s-a concluzionat că trebuie să discutăm săptămâna viitoare şi pentru candidaţii la sectoare şi pentru Capitală. Aşadar, sunt deschisă să particip la alegeri preliminare la Bucureşti, ar trebui să primim şi un dateline, timp în care să ne depunem candidaturile, să vedem cine se mai înscrie şi da, răspund de asemenea pozitiv şi discuţiilor din zilele precedente, dacă să se mai contracteze anumite cercetări sociologice cu toate casele de sondare, inclusiv cu cea cu care nu am o relaţie bună, Avangarde. După informaţiile mele, eu ocup acum locul unu în preferinţele bucureştenilor. Ar fi lipsă de respect faţă de cetăţeni să nu încerc măcar să fiu candidat la candidatură. Mă consider candidat la candidatură", a spus Firea la Palatul Parlamentului.

Aceasta a precizat că ar trebui stabiliţi candidaţii la alegerile locale cât mai repede pentru ca cetăţenii care vin la vot să ştie din timp pe cine votează, transmite agerpres: "Să nu uităm faptul că eu nu am fost cea care am venit în faţa dumneavoastră sau a organizaţiei să spun: 'Mă autodeclar candidat din postura mea de preşedinte al Organizaţiei PSD Bucureşti'. Eu am fost anunţată cu certitudine candidat pentru Primăria Capitalei de către domnul preşedinte Marcel Ciolacu anul trecut la Buzău. Pe urmă, repetată declaraţia în alte conferinţe judeţene. Deci domnul preşedinte m-a anunţat candidat, pentru că am văzut aseară, a afirmat cineva că eu m-am autoproclamat".

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Ceea ce nu se spune devine , pe masura aparitiei , discursului doamnei Firea evident .Pai daca alegerile preliminare, pe model SUA , sunt facute spre a desemna un candidat la Primaria Bucurestilor atunci acelasi lucru ar fi valabil si pentru alegerea candidatului la functia prezidentiala ceea ce ar complica imens dorinta lui Ciolacu de a participa ca si sef de Partid in aceste alegeri .Practic in acel moment Geoana se poate reniscrie in PSD iar preliminarele ii vor oferi Functia cu pricina .Suntem curiosi sa vedem raspunsul lui Ciolacu .

    Da ca bucurestenii vor vota cu 2 maini pe masterminda din spatele azilelor groazei.

    Cam asa se intampla cand nu te cauta nimeni dar te bagi tu singura in seama.

    ...

    Votez pe Firea daca promite ca deschide o Casa de piatra ...

    1. O votez si eu doar daca se vor da si vouchere...

    Nu eram de loc fan Firea,

    dar după înscenarea ordinara."profesionista",

    sig ur voi vota la alegeri FIREA 

    1. daca aia afost inscenare inseamna ca esti legat la ochi

    Godzilla se întoarce ! Valeu, valeleu ! Fugiți oameni buni sau expediați-o pe Luna !

    1. La “catindata “de profesie coafura rezista !

      Nu i-a mai rămas decât sa sărute moaște , poate-poate ... 

    ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb