Gama bizhub Konica Minolta se extinde

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 15 noiembrie 2007

Noile imprimante C30P si C10P combina functionalitatea si standardele înalte de calitate cu caracteristicile imprimantelor mici pentru birou. C30P si C10P functioneaza la fel de bine atât ca imprimante de retea, cât si ca imprimante desktop pentru o singura statie de lucru. Indiferent de locul unde sunt folosite, cu bizhub C30P si bizhub C10P, atât printarea color, cât si cea alb-negru devine usoara, rapida, eficienta.

Konica Minolta si-a îmbogatit oferta cu doua noi sisteme pentru birou - noile bizhub C30P si bizhub C10P. O caracteristica remarcabila a acestor imprimante este versatilitatea. Pot fi folosite atât ca imprimante de retea, cât si ca imprimante desktop pentru o singura statie de lucru. Ca si celelalte echipamente din seria bizhub, acestea dispun de cele mai înalte standarde de calitate si functionalitate într-o forma compacta.

Viorica Mocanu, Marketing Manager Konica Minolta Business Solutions Romania : Pentru multe nevoi de printare este suficienta o imprimanta mica de retea sau desktop, daca aceasta ofera aceeasi calitate si usurinta în utilizare ca si echipamentele multifunctionale. De aceea, bizhub C30P si 10P, echipate cu tehnologiile echipamentelor multifunctionale, reprezinta o valoare adaugata în oferta noastra. Bizhub C30P si C10P prezinta toate caracteristicile unui echipament din seria bizhub cunoscute deja de utilizatori, de exemplu operare usoara si intuitiva, printare rapida si de calitate. Prin adaugarea celor doua mici imprimante desktop la portofoliul Konica Minolta, gama bizhub poate raspunde celor mai diverse cerinte ale clientilor".

Prin viteza sa de printare si versatilitate, bizhub C30P, cea mai mare dintre cele doua imprimante, dispune de functii mult mai avansate decât imprimantele din acelasi segment. Optiuni precum printarea fata-verso, caseta cu hârtie de mare capacitate, capabilitatile de finisare si viteza de printare de 30 de pagini color, respectiv 35 de pagini alb-negru pe minut fac din C30P o imprimanta pentru grupuri de lucru. Fiind compatibila cu Windows, Mac si Linux, este potrivita pentru orice mediu de birou si ajuta la prevenirea aglomerarilor din perioadele foarte solicitate. Pentru documentele de uz intern, C30P dispune de un mod de printare economic, care reduce consumul de toner cu pâna la 50% în timp ce textul ramâne perfect clar. Pentru a garanta calitatea extraordinara a imaginilor cu detalii fine se foloseste toner polimerizat Simitri HD.

În 2007, C10P a primit premiul Pick of the year" de la liderul organismelor independente de testare a echipamentelor de birou, Buyer"s Lab (BLI), si a fost descrisa ca o imprimanta perfomanta color multi-pass pentru grupuri mici de lucru". C10P dispune de toate capabilitatile de retea, indiferent daca sistemul de operare este Windows, Mac sau Linux, dar se preteaza mai bine ca imprimanta pentru o singura statie de lucru. Multumita tonerului polimerizat Simitri HD, printurile realizate pe C10P sunt de calitate excelenta si constanta datorata eAIDC (enhanced Automatic Image Density Control), o tehnologie automata de calibrare.

Bizhub C30P si C10P se integreaza cu usurinta în orice retea. Conectarea este rapida si eficienta, datorita echiparii standard cu interfata de retea si port USB 2.0. Tehnologia Emperon si utilitarele PageScope, folosite si la echipamentele multifunctionale, asigura cu usurinta monitorizarea si managementul imprimantei. Folosind tehnologia contone 600x600x4-bit PhotoART-9600, care duce rezolutia la 9600 dpi, bizhub C30P si C10P produc printuri alb negru si color de calitate superioara pentru birou. Printre optionalele disponibile se numara tavi de alimentare suplimentare si unitati de printare fata-verso, precum si o unitate de finisare pentru bizhub C30P.

Buyers Laboratory Inc. Este este o institutie independenta care de peste 40 de ani efectueaza teste, iar rezultatele sale sunt cea mai buna sursa de informatii pentru utilizatori atunci când este vorba de alegerea unui nou echipament de birou. BLI publica cele mai complexe rapoarte de testare în ceea ce priveste echipamentele de birou, care contin rezultate, preturi si informatii complete asupra configuratiilor echipamentelor - imprimante, faxuri, copiatoare si multifunctionale. Baza de date construita astfel a ajuns la peste 6000 de produse.

Konica Minolta Business Solutions Romania SRL a fost înfiintata la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, ca urmare a fuziunii dintre Minolta Co. si Konica Corporation initiata în ianuarie 2003 si finalizata în octombrie 2003 prin înfiintarea noii companii Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a pastrat structurile si canalele de vânzari ale Minolta România, beneficiind de experienta de peste 10 ani de existenta pe piata româneasca si o retea de distributie de peste 80 de parteneri. Ca si in anii precedenti, rezultatele anului 2006 plaseaza Konica Minolta in topul furnizorilor de echipamente de birou din Romania. Konica Minolta Business Solutions România distribuie si asigura servicii pentru copiatoare, faxuri, imprimante, echipamente multifunctionale si ofera solutii complete de management al documentelor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb