GE analizează posibilitatea extinderii producţiei Lukfin cu echipament offshore

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 7 ianuarie 2015

GE analizează posibilitatea extinderii producţiei Lukfin cu echipament offshore

Grupul GE analizează posibilitatea de a extinde producţia fabricii Lukfin cu echipament offshore, având în vedere resursele de petrol şi gaze din Marea Neagră, a declarat ieri Cristian Colţeanu, preşedinte şi director general al GE pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova.

În 2013, prin divizia GE Oil & Gas, grupul american a achiziţionat Lufkin, o companie de renume mondial, care furnizează clienţilor industriali echipamente de mare precizie pentru câmpurile petroliere şi produse pentru alimentarea cu energie. Facilitatea greenfield a Lufkin din Ploieşti are aproape 400 de angajaţi şi producţia, în proporţie de aproximativ 90%, deserveşte pieţe din peste 20 de ţări.

Domnul Colţeanu a arătat, într-un comunicat, că, prin cele două unităţi de producţie pe care GE le deţine în România - fabrica de echipamente pentru industria de petrol şi gaze din Ploieşti şi unitatea GE Aviation din Bucureşti -, grupul a exportat bunuri şi servicii de peste 70 de milioane de dolari.

Fabrica de componente pentru aeronave din Bucureşti va livra piese pentru noul motor cu reacţie GEnx şi va acoperi 50% din cererea globală de componente necesare pentru producţia de combustori pentru noile motoare de aeronave LEAP până în 2016, motoare care vor fi folosite pentru avioanele Boeing, Airbus şi COMAC, a mai afirmat managerul GE pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova.

Printre proiectele majore ale companiei în România se numără cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, construit la Fântănele - Cogealac pentru CEZ România, una dintre cele mai mari centrale cu ciclu combinat din România, construită pentru OMV Petrom la rafinăria de la Brazi, şi unitatea de îmbuteliere a Coca-Cola România din Ploieşti echipată cu tehnologie de cogenerare GE.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9750
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5669
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2973
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur402.0590

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
ccib.ro
thediplomat.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb