GEFCO - 30 de ani de expertiză în sisteme de ambalare reutilizabile

T.T.
Companii / 8 iulie 2019

GEFCO - 30 de ani de expertiză în sisteme de ambalare reutilizabile

GEFCO aniversează 30 de ani de când oferă soluţii de ambalaje reutilizabile, marilor producători de automobile şi aeronautice, pentru transportul şi livrarea pieselor de schimb. Aproximativ 130.000 de containere sunt prelucrate în fiecare zi de către echipele GEFCO în cele 26 de centre de gestionare a ambalajelor reutilizabile, din Europa, pentru un ecosistem sustenabil care deserveşte 2.000 de utilizatori, potrivit unui comunicat al companiei.

Soluţiile ecologice dezvoltate de GEFCO implică mai puţin ambalaj de unică folosinţă pe piaţă şi mai puţine camioane de transport. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea containerelor GEFCO sunt pliabile, contribuind la optimizarea în ceea ce priveşte viteza de încărcare a camioanelor. În plus, toate ambalajele GEFCO deteriorate sunt reciclate 100%.

"Gama noastră de ambalaje reutilizabile este concepută pentru a asigura integritatea produselor clienţilor noştri şi în acelaşi timp pentru a optimiza viteza de încărcare a camioanelor, fluxul de producţie şi depozitarea. Oferim nu numai optimizarea lanţului de aprovizionare, ci şi o creştere semnificativă a profitabilităţii clienţilor noştri, mai ales într-un context în care piaţa este din ce în ce mai competitivă", a declarat Sebastien Roger, Reusable Packaging Solution Manager la GEFCO, citat în comunicat.

GEFCO a dezvoltat un sistem IT numit NETBOX, care asigură urmărirea fluxurilor de transport în timp real. Pe baza datelor furnizate de NETBOX, amplasarea şi parcursul containerelor pot fi modificate în orice moment, în funcţie de necesităţi, prin soluţii inteligente şi flexibile.

Grupul GEFCO se situează printre liderii europeni de pe piaţa de logistică a automobilelor, regăsindu-se în top 10 furnizori globali de soluţii de achiziţii multimodale. Grupul îşi desfăşoară activitatea în 47 de ţări, include peste 300 de puncte de desfacere/destinaţii în reţeaua actuală şi numără 13.000 de angajaţi în întreaga lume.

În anul 2018, cifra de afaceri a companiei a ajuns la 4.6 miliarde de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb