GEFCO îl numeşte pe Anthony Gunn în funcţia de vicepreşedinte executiv

A.C.
Companii / 3 aprilie 2017

Anthony Gunn

Anthony Gunn

Grupul GEFCO îl numeşte pe Anthony Gunn la conducerea activităţii de Freight Forwarding, acesta devenind şi membru al Comitetului Executiv, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

GEFCO transmite: "Cu peste 25 de ani de experienţă în sectorul logistic, Anthony Gunn a dezvoltat şi realizat proiecte majore de transformare în Europa, Statele Unite şi Asia în acest domeniu. Proiectele au variat de la înfiinţarea şi operarea centrelor de retur pentru companii lider de piaţă la nivel mondial în domeniul comerţului electronic, până la gestionarea distribuţiei pentru laboratoare de ştiinţe naturale în Statele Unite şi inclusiv vânzarea de piese de schimb şi vânzarea cu amănuntul în Asia".

Misiunea lui Anthony Gunn în GEFCO va fi să accentueze creşterea profitabilă a activităţii de transport, consolidând poziţia GEFCO ca jucător global în logistica industrială.

Anthony Gunn, Vicepreşedinte Executiv al activităţii de Freight Forwarding a GEFCO a declarat: "Mă alătur cu bucurie grupului GEFCO, lider în logistica auto şi industrială, cu o expertiză unică în construirea colaborărilor de lungă durată cu jucători de nivel mondial. Văd o mulţime de oportunităţi, de sinergii în cadrul GEFCO, care vor fi benefice clienţilor noştri, cum ar fi dezvoltarea coridoarelor strategice şi progresul în ceea ce priveşte digitalizarea. Echipele noastre se angajează să îi sprijine pe clienţii noştri în consolidarea lanţurilor de aprovizionare, precum şi a creşterii economice şi a competitivităţii."

Anthony Gunn a fost Director General pentru Europa al XPO Logistics, companie cunoscută anterior sub denumirea de Menlo, căreia i s-a alăturat în 2000 şi în care a ocupat diferite poziţii de conducere. Pe parcursul a celor 16 ani petrecuţi în Menlo, apoi în XPO Logistics, Anthony Gunn a adunat în jurul său o echipă de experţi care a dublat cifra de afaceri şi profitul companiei în regiune, conform sursei citate.

Anthony Gunn şi-a început cariera în industria apărării, activând în sfera serviciilor de achiziţie şi aprovizionare, înainte de a trece în industria semiconductorilor, unde a fost responsabil de managementul unui lanţ de aprovizionare al unui producător american lider de piaţă, în Statele Unite şi Europa.

Potrivit comunicatului, Anthony Gunn deţine o diplomă de master în administrarea afacerilor, obţinută la Universitatea Napier din Edinburgh.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb