GIGABYTE şi ASUS au suspendat temporar prevederile acordului pentru Joint Venture

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 27 martie 2007

GIGABYTE Technology Co., LTD (Stock Code: 2376) şi ASUSTek Computer Inc. (Stock Code: 2357) au anunţat pe 22 martie că au suspendat deocamdată prevederile acordului pentru joint venture dintre cele două companii, stabilit la 8 august 2006.

În decembrie 2006, GIGABYTE Technology a transferat bunurile şi partea sa de business legată de plăcile de bază şi VGA către noua sa filială, GIGABYTE UNITED. În conformitate cu termenii joint venture, ASUSTek a planificat să investească 4 miliarde de NT$ în GIGABYTE UNITED şi să primească 49% din acţiunile noii entităţi, GIGABYTE Technology păstrând 51%.

Noile evoluţii ale pieţei, cât şi îngrijorarea clienţilor, furnizorilor şi vendorilor au dus la re-evaluarea acordului de joint venture între cele două companii. Cu toate că un viitor parteneriat între GIGABYTE şi ASUS nu a fost eliminat, ambele companii au decis în mod amiabil să amâne aplicarea prevederilor acordului de joint venture din 8 august 2006, fără nici o penalitate pentru nici o parte. GIGABYTE UNITED va continua să funcţioneze ca filială deţinută în totalitate de GIGABYTE Technologies, şi va produce plăci de bază şi plăci video de înaltă calitate şi performanţă sub marca GIGABYTE.

Despre GIGABYTE Upgrade Your Life

GIGABYTE, cu cartierul general în Taipei, Taiwan, este cunoscută ca un brand de top în industria IT mondială, cu personal şi canale de business în aproape fiecare ţară. Fondată în 1986, GIGABYTE a pornit la drum ca o echipă de cercetare şi dezvoltare şi de atunci a preluat conducerea pe piaţa mondială de plăci de bază. Pe lângă plăci de bază şi acceleratoare grafice, GIGABYTE şi-a extins portofoliul de produse pentru a include notebook şi desktop PC, aparate pentru digital home entertainment, servere de reţea, comunicaţii, telefoane mobile şi aparate portabile, acoperind astfel fiecare parte a vieţii oamenilor atât la birou cât şi acasă. În fiecare zi GIGABYTE are ca scop să "Upgrade Your Life" cu cele mai inovatoare design-uri şi cu servicii de calitate impecabilă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb