Google integrează Meet în aplicaţia mobilă de Gmail

S.B.
Companii / 17 iunie 2020

Google integrează Meet în aplicaţia mobilă de Gmail

Gigantul american Google continuă eforturile prin care încearcă să-şi facă soluţia de comunicare video Meet cât mai accesibilă şi mai uşor de folosit pe toate platformele şi pentru toţi utilizatorii, potrivit news.ro.

Google anunţă integrarea Meet în aplicaţia Gmail de smartphone, integrare ce înseamnă că utilizatorii Gmail vor putea participa la conferinţele video realizate cu Meet fără a instala altă aplicaţie.

Tot ce trebuie să facă utilizatorii Gmail pe smartphone este să acceseze link-ul care însoţeşte invitaţia la conferinţa video. Aplicaţia Gmail dispune acum de tot ce este necesar pentru a suporta această formă de comunicare.

Cu această integrare, singurul care trebuie să aibă aplicaţia Meet instalată este cel care creează conferinţa şi trimite invitaţiile. Toţi ceilalţi pot participa fără a avea aplicaţia Meet, doar prin accesarea link-ului din invitaţie.

Potrivit sursei citate, integrarea Meet în Gmail mai aduce şi un tab nou în partea de jos a aplicaţiei de mail, unde sunt afişate toate conferinţele programate. De aici, utilizatorul poate iniţia conferinţe şi trimite mai departe invitaţii.

Noul tab va putea fi dezactivat de cei care nu folosesc Meet.

Această mutare va avea rolul de a face Meet mai uşor accesibil. Serviciul celor de la Google ar putea fi preferat astfel de o parte din miliardele de utilizatori care au instalat Gmail pe telefon şi nu mai vor să instaleze o aplicaţie separată pentru comunicare video.

Versiunea gratuită de Meet facilitează comunicarea video a până la 100 de persoane. În prezent nu există o limită de timp, însă, după 30 septembrie, utilizatorii care folosesc gratuit serviciul vor fi limitaţi la o oră.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Lumea nu comunica video prin Google nici macar prin Hangout. Sunt preferate ori Skype, ori Zoom, ori WatsUp, Facebook.. chestii din astea mai comune. Plus ca Google nu a fost niciodata o platforma de comunicare adevarata, doar una de colectare de cat mai multe date confidentiale.

    Ori, oamenii stiu ca Google colecteaza inclusiv detaliile faciale.. asa ca vor avea retineri justificate de a utiliza asa ceva.  

    Acu sunt la moda aplicatiile criptate tip Signal sau Telegram, care pot fi interceptate mai greu de banci, guverne, corporatii corupte.

    E clar ca e vorba de control total biometric...  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
digi.ro
aages.ro
danescu.ro
librarie.net
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

22 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7742
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3721
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9774
Gram de aur (XAU)Gram de aur415.3204

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
petreceriperfecte.ro
thediplomat.ro
targuldeturism.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb