Grupul GEFCO îşi extinde activitatea în Serbia

Diana Popescu
Companii / 18 aprilie 2016

Grupul GEFCO, producător şi distribuitor de scheme logistice în industria auto, îşi extinde portofoliul de activităţi şi servicii în regiune prin deschiderea filialei din Serbia, potrivit unui comunicat remis de companie.

"Dat fiind că suntem o companie cu expertiză unică în gestionarea şi optimizarea lanţurilor complexe de aprovizionare, suntem mândri să sprijinim proiectele Serbiei de industrializare şi de dezvoltare a comerţului internaţional. Logistica eficientă este un factor cheie care contribuie la creşterea PIB-ului unei ţări precum Serbia", declară Luc Nadal, preşedinte al grupului GEFCO.

Prin deschiderea unei filiale în Serbia, GEFCO îşi întăreşte prezenţa în Europa Centrală.

"Pentru GEFCO, Serbia este o ţară cu potenţial strategic datorită poziţiei sale geografice; deja avem parteneriate cu operatorii locali ca parte a fluxului nostru internaţional. Vrem să accesăm şi mai mult potenţialul ţării şi al zonei prin a fi mai aproape de părţile interesate care au activităţi aici", subliniază Lachezar Roubchev, director general GEFCO Serbia.

În anii trecuţi, ţara a atras investiţii în domeniul fabricării oţelului, bunurilor fabricate, substanţelor chimice, industriei auto şi a semnat acorduri de comerţ liber cu Uniunea Europeană, Rusia, Turcia şi ţările din Europa Centrală pentru a favoriza propriul potenţial economic.

"Principalul obiectiv al politicii noastre economice este să atragem noi investiţii şi să întărim în continuare sectorul de afaceri şi economia Serbiei. Apariţia subsidiarei GEFCO confirmă faptul că suntem pe calea cea bună către consolidarea competitivităţii şi către promovarea capacităţilor de afacere ale Serbiei. Ne aşteptăm ca GEFCO să îşi transfere experienţa dobândită pe parcursul deceniilor şi expertiza recunoscută către companiile locale şi astfel să contribuie la creşterea şi dezvoltarea sectorului de servicii unde Serbia trebuie să progreseze suplimentar având în vedere faptul că secolul XXI este dominat de consumatori", a declarat Veljko Jovanovic, Consilier al Preşedintelui Camerei de Comerţ, la inaugurarea oficială a GEFCO Serbia.

Expertiza de 65 de ani din sectorul auto a grupului GEFCO variază de la servicii de transport - rutier, feroviar, aerian, maritim şi operaţiuni multimodale - la optimizarea gestionării lanţului de aprovizionare, inclusiv servicii vamale şi de reprezentare fiscală. Această expertiză cumulativă a echipei GEFCO permite Grupului să organizeze pentru clienţii săi fluxuri intercontinentale door-to-door.

GEFCO Serbia va oferi întreaga gamă a serviciilor Grupului GEFCO. Filiala dezvoltă deja soluţii adaptate specifice pieţei din Serbia, precum transportarea către/din Uniunea Europeană, Rusia, Turcia, soluţii rapide şi feroviare din China către Germania cu un timp de tranzit de 20 de zile.

Având peste 350 de sedii de afaceri la nivel internaţional, GEFCO îşi desfăşoară activităţile în Sud-Estul Asiei, în Europa Centrală şi de Est, în Balcani, estul Asiei şi în America de Sud.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb