Grupul RTC a preluat "Simtech Datacom"

Carola Ionescu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 3 noiembrie 2005

Compania RTC Holding a preluat în cursul acestei săptămîni pachetul majoritar de acţiuni al companiei SIMTECH Datacom - un important distribuitor de cartele preplătite, telefoane mobile, accesorii GSM şi medii de stocare. "Consolidarea poziţiei pe piaţa comunicaţiilor a fost obiectivul nostru major pentru anul 2005", a declarat Octavian Radu, fondatorul RTC Holding. Domnia sa a adăugat: "Pentru zona de IT am ales Sistec şi Grupul Best, iar pentru telecomunicaţii, unde avem deja o activitate importantă atît ca retailer, cît şi pe zona business-to-business, am decis să preluăm firma Simtech".

În cadrul Diviziei Telecom din RTC Holding funcţionează un retailer specializat - Mobishop - şi un distribuitor en-gross - RTC Mobicom. Pentru integrarea în Grup, Simtech va fuziona cu cele două companii amintite, astfel încît, în noua formulă, rulajul Grupului provenit din telecomunicaţii să depăşească, la finele acestui an, 50 de milioane euro.

"Prin parteneriatul recent încheiat, considerăm că vom beneficia de forţă şi de experienţa Grupului RTC pentru a ne continua dezvoltarea. Sîntem prezenţi în 12 oraşe din ţară şi vom continua să ne extindem", declară Marian Stoica, directorul Simtech Datacom.

Grupul RTC cuprinde mai mult de 65 de companii, grupate, după specific, în 13 divizii: Vînzări B2B, Retail, Telecom, IT şi Aparatură de Birou, Carte şi Jucării, Articole de Birou, Alimente şi Băuturi, Producţie, Media Audio-Video, Mass-media şi Publicitate, Transport şi Logistică, Soluţii IT, Imobiliare şi Construcţii.

La sfîrşitul anului 2004, RTC Holding avea peste 2.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 108 milioane euro. În primele 9 luni ale anului în curs, grupul a obţinut o cifră de afaceri de 117 milioane euro, înregistrînd astfel un procent de creştere spectaculos (64%) faţă de aceeaşi perioadă a anului 2004, cînd rulajul a atins 71 de milioane euro. Pînă la sfîrşitul anului 2005, Grupul RTC estimează o cifră de afaceri de peste 190 milioane euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb