HAGAG DEVELOPMENT EUROPE: ,, Primele trei imobile din H Pipera Lake în prag de finalizare''

G.U.
Companii #Construcţii / 22 mai 2020

,, Primele trei imobile din H Pipera Lake în prag de finalizare''

60% din totalul de apartamente disponibile în cele trei blocuri au fost deja vândute

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe a finalizat structura primelor trei imobile aferente fazei I a proiectului rezidenţial de mare amploare H Pipera Lake.

Lucrările de construcţie pentru următoarele două clădiri sunt în derulare. Din totalul deapartamente disponibile în primele trei blocuri 60% au fost deja vândute, conform unui comunicat de presă.

Prima etapă a construcţiei va livra 5 clădiri şi un număr total de 435 de unităţi de tip studio, 2 şi 3 camere cu grădini sau terase proprii şi penthouse-uri cu terase generoase, dispuse într-un regim de înălţime de S+P+6E+7R. Livrarea primelor trei blocuri este programată pentru luna septembrie a anului curent. Totodată, Hagag Development Europe oferă clienţilor interesaţi de achiziţia unei locuinţe în cadrul ansamblului H Pipera Lake facilitatea de a opta pentru rate direct la dezvoltator. Beneficiul presupune achitarea unui avans de minim 20% din valoarea apartamentului şi plata de rate lunare pentru o perioadă de până la zece ani. Timpul de răspuns pentru aprobarea dosarelor este de cel mult 72 de ore de la depunerea solicitării.

Adelina Veneticu, Head of Sales Hagag Development Europe, a declarat: "În aceste momente dificile, provocatoare, prioritare pentru noi sunt siguranţa şi sănătatea angajaţilor, colaboratorilor şi clienţilor noştri. Am implementat în toate şantiere noastre măsuri de prevenţie şi protecţie, precum şi măsuri foarte stricte de igienă şi distanţare socială, premiţând doar deplasările necesare. De asemenea, am adoptat un program flexibil cu reguli riguroase în ceea ce priveşte accesul în locaţie şi monitorizăm constant starea de sănătate a echipelor prezente pe şantier, asigurând astfel continutatea lucrărilor de construcţie".

Potrivit comunicatului citat, proiectul se adresează cu precădere tinerilor care îşi desfăşoară activitea profesională în companiile multinaţionale localizate în zona Pipera, dar şi celor care doresc să achiziţioneze o locuinţă departe de agitaţia oraşului şi, în acelaşi timp, aproape de toate punctele de interes necesare vieţii urbane. H Pipera Lake este dezvoltat în baza conceptului de comunitate privată, multi-culturală, unde accentul este pus pe siguranţa şi confortul locatarilor, oferind servicii de tip Concierge, supraveghere video asistată, precum şi de servicii de administrare a clădirilor şi a spaţiilor comune din cadrul complexului pe o perioadă de timp de 15 ani de la livrarea proiectului.

"Ne-am adaptat rapid noii realităţi şi am rămas aproape de clienţii noştri prin intermediul platformelor digitale. Echipele noastre de vânzări s-au concetrat pe a oferi clienţilor o experienţă digitală unică, profesională, venind în întâmpinarea acestora cu soluţii menite să facilize procesul decizional. Pipera este, în prezent, unul dintre cele mai puternice hub-uri de business din Bucureşti, cu peste 65.000 de persoane care îşi desfăşoară activitatea în clădirile de birouri din zonă. H Pipera Lake va aduce, cu siguranţă, un plus de valoare zonei nu doar datorită investiţiilor în infrastructura care va asigura acccesul în complex sau pozitionării privilegiate, ci şi prin ecologizarea împrejurimilor şi amenajarea peisagistică a tuturor spaţiilor verzi exterioare, generoase, ale proiectului", a adăugat Adelina Veneticu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb