Hercesa a început faza a treia a proiectului Vivenda Residencias

(C.P.)
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 27 ianuarie 2016

Hercesa a început faza a treia a proiectului Vivenda Residencias

Dezvoltatorul spaniol Hercesa a început lucrările de construcţie la primul bloc din faza a treia a ansamblului rezidenţial Vivenda Residencias, o investiţie totală de 14 milioane de euro, potrivit unui comunicat al companiei

Primul bloc din faza a treia a fost vândut în proporţie de 30% încă din stadiul de proiect, în timp ce primele două faze, respectiv 420 de apartamente, sunt finalizate şi vândute în totalitate, conform aceleiaşi surse.

Faza a treia va cuprinde 132 de apartamente, situate în două blocuri, iar termenul de finalizare al primului bloc, cu un total de 66 de apartamente, este luna aprilie 2017. Construcţia celui de-al doilea bloc este programată să înceapă tot în cursul anului 2016.

Interesul crescut al cumpărătorilor pentru ansamblul Vivenda Residencias, concretizat prin vânzarea în totalitate a primelor două faze finalizate ale proiectului (420 de apartamente), reiese şi din situaţia vânzărilor la actuala etapa aflată în construcţie, iar compania estimează că, în următoarele două luni, vânzările vor atinge un procent de 50%.

Mauricio Mesa Gomez, director general pentru România şi Bulgaria în cadrul grupului Hercesa, a declarat: "Piaţa rezidenţială s-a înscris încă de anul trecut într-o tendinţă ascendentă, iar interesul cumpărătorilor a crescut. Faţă de perioada de boom imobiliar, însă, tipologia clienţilor s-a schimbat semnificativ, în sensul că acum vorbim despre cumpărători pe deplin informaţi, care ştiu ce vor de la un apartament şi îşi cunosc foarte bine necesităţile în domeniul imobiliar. De aceea, avantajele pe care proiectul Vivenda Residencias le prezintă în raport cu restul ofertei rezidenţiale a zonei au contribuit din plin la succesul nostru în vânzări".

Preţurile locuinţelor din Vivenda Residencias sunt de 57.512 euro plus TVA 5% pentru apartamentele cu două camere, 86.213 euro plus TVA 5% pentru locuinţele cu trei camere şi 99.948 de euro plus TVA 5% în cazul apartamentelor cu patru camere. Potrivit informaţiilor furnizate de companie, preţurile includ un loc de parcare şi o boxă.

Hercesa şi-a început activitatea în ţara noastră în anul 2004, prin achiziţionarea clădirii Cişmigiu, situată în centrul Capitalei. În urma unui proces de reabilitate desfăşurat de Hercesa, clădirea Cişmigiu a redevenit hotel de lux cu spaţii comerciale la parter.

Alături de proiectul de reabilitare a clădirii Cişmigiu, Hercesa a dezvoltat şi proiecte rezidenţiale, respectiv 420 de apartamente în proiectul Vivenda Residencias (în zona bulevardului Basarabia) şi plănuieşte construcţia a încă aproximativ 5.100 de locuinţe în Bucureşti în trei proiecte situate în diferite puncte ale capitalei: Vivenda Residencias (în zona bulevardului Basarabia), ansamblul Ghencea (zona Prelungirea Ghencea) şi Estellas Residencias (în zona Şoseaua Orhideelor).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb