Hercesa lansează la Târgul Naţional Imobiliar un nou complex rezidenţial de mari dimensiuni

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 22 septembrie 2008

În cadrul Târgului Naţional Imobiliar, Hercesa România a lansat Estellas Residencias, cel de-al doilea proiect imobiliar de mari dimensiuni al dezvoltatorului în Bucureşti. Proiectul va avea 800 de apartamente care vor fi livrate în 4 faze

Estellas Residencias este cel mai recent proiect imobiliar lansat de Hercesa în Bucureşti. Aflat pe str. Orhideelor vis-à-vis de Carrefour Orhideea, Estellas Residencias face parte dintr-un proiect integrat cu 18.000 mp de birouri şi 9.000 mp de spaţii comerciale. Estellas va fi dotat cu terenuri de sport, piscină, spaţii verzi şi o piaţetă.

Proiectul va avea mai multe faze, în prima fază punându-se în vânzare 102 apartamente într-un bloc de 17 etaje. În fazele urmatoare vor fi puse în vânzare alte 4 blocuri cu 700 de apartamente.

Prima fază va avea atât apartamente cu 2, 3 şi 4 camere, cât şi duplexuri. Complexul va avea aprox. 800 locuri de parcare, urmând ca în prima fază să se dea în folosinţă 102 locuri de parcare. Locurile de parcare şi boxele vor fi localizate în subteran.

Conceptul proiectului are la bază un stil de viaţă urban şi foarte funcţional, destinat oamenilor care vor să fie în permanenţă conectaţi la viaţa oraşului. E vorba atât de conectivitatea dată de accesul la reţeaua de transport a Bucureştiului, cât şi de calităţile intrinseci ale proiectului arhitectural. Toate elementele care definesc ansamblul sunt astfel proiectate pentru a oferi un mediu liniştit, sigur şi confortabil locuitorilor săi. Apartamentele sunt foarte practic compartimentate şi beneficiază de suprafeţe vitrate mari. "Gândiţi-vă cum este să te trezeşti într-o dimineaţă senină şi să priveşti răsăritul de la fereastra apartamenului tău de la etajul 15: într-o parte vezi Dâmboviţa şi un pic mai încolo Grădina Botanică, în cealaltă parte vezi centrul cu clădirile mai înalte, Palatul Parlamentului şi Intercontinentalul. Văzut de sus, Bucureştiul e un oraş foarte frumos! E o privelişte care merită toţi banii!"

Proiectul se află în nord-estul Bucureştiului, într-o zonă foarte bine conectată la reţeaua de transport a oraşului: în imediata apropiere se găsesc atât staţii de autobuz: 105,123,126,635, troleibuz: 65,85,86 şi tramvai: 20, 24, 44, cât şi staţia de metrou Grozăveşti. Gara de Nord şi Gara Basarab se află la numai câteva minute de complex.

Clienţii Estellas Residencias vor beneficia de cel mai avantajos sistem de plată pe care Hercesa l-a lansat cu succes în România: este vorba de Sistemul Cinco. Principalele caracteristici ale sistemului sunt avansul foarte mic, de numai 10% la semnarea precontractului; apoi 7% din valoarea contractată se vor plăti în rate lunare egale timp de 2 ani, urmând ca înca 8% să fie plătiţi ca o rată finală; la predarea apartamentului se vor plăti restul de 75% din valoarea contractată. Acest sistem este excelent pentru cei care doresc să plătească cât mai puţin în faza de contractare şi de construcţie a proiectului, urmând să plătească cea mai mare parte din contract atunci când apartamentul este livrat.

DESPRE HERCESA INMOBILIARIA

Înfiinţată în 1975, Hercesa Inmobiliaria este unul dintre liderii pieţei imobiliare din Spania şi Europa de Vest. Hercesa este activă pe domeniul rezidenţial, industrial şi terţiar. Portofoliul în lucru al companiei este de aproximativ 30.000 de locuinţe în curs de dezvoltare în Spania, Portugalia, România, Bulgaria, Republica Cehă, Polonia, Maroc, Ecuador, Mexic şi Panama. În România, Hercesa are în lucru proiecte rezidenţiale, de birouri, hoteliere şi integrate: Vivenda Residencias, Ghencea, Cişmigiu şi Mircea Vodă.

Hercesa este unul dintre liderii sectorului de dezvoltare rezidenţial în România. Compania are în lucru în România peste 2200 de apartamente şi în proiect alte 3000 de apartamente în Bucureşti. Primul proiect rezidenţial lansat este Vivenda Residencias, unul dintre cele mai de succes proiecte rezidenţiale din piaţă: vânzări de peste 400 de apartamente în primul an.

În cadrul activităţii industriale şi terţiare, divizia Hercesa Empresas administrează 9 milioane metri pătraţi de teren industrial, dezvoltând şi construind în acelaşi timp, hoteluri, centre comerciale, parcuri industriale, clădiri de birouri şi depozite. Pe lângă acestea, compania administrează şi locuinţe în regim de închiriere, apartamente turistice şi spaţii comerciale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb