Hidroelectrica a obţinut un contract de 38,8 milioane de lei pentru a furniza energie către RATB

Andrei Stan
Companii #Energie / 21 iunie 2016

Hidroelectrica a obţinut un contract în valoare de aproape 39 milioane de lei pentru furnizarea de energie electrică către Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) pentru o perioadă de un an, se arată într-un comunicat al companiei, trimis redacţiei.

"Compania a fost declarată din nou câştigătoare, în urma licitaţiei electronice organizată pe platforma SEAP, după obţinerea contractului cu METROREX, în valoare de peste 56 milioane lei, în data de 13 iunie 2016, având din nou, cea mai bună ofertă de preţ. Contractul se încheie pentru o perioadă de 12 luni, între 1 iulie 2016 şi 30 iunie 2017, presupunând livrarea unei cantităţi de energie estimată la circa 97.530 MWh la medie şi joasă tensiune", se arată în comunicat.

La licitaţie au mai participat alţi şapte ofertanţi, pe lângă Hidroelectrica: Arelco Power SRL, CEZ Vânzare SA, Electrica Furnizare SA, Tinmar Energy SA, RWE Energie SRL, E.ON Energie România SA, Romelectro SA.

Valoarea estimată iniţial a contractului a fost de 42.258.705,24 lei, fiind atribuit în final la preţul de 38.879.364,62 lei, în condiţiile în care criteriul de atribuire a fost "preţul cel mai scăzut", precizează sursa citată.

"Procesul radical de restructurare şi eficientizare prin care a trecut compania în ultimii ani a făcut ca Hidroelectrica să devină cea mai profitabilă companie din România, la sfârşitul trimestrului I 2016 înregistrând o EBITDA de 68% din cifra de afaceri. Rezultatele sunt consecinţa unui management proactiv, corporativ, loial, vizionar, creativ şi responsabil. În scopul îmbunătăţirii rapide a indicatorilor economico-financiari, societatea vinde energie în condiţii de profitabilitate maximă şi are un control foarte strict al costurilor de producţie", se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb