Hotelul Aro Palace intră în World of Hyatt

A.D.
Companii / 28 octombrie

Hotelul Aro Palace intră în World of Hyatt

Aro Palace SA anunţă semnarea acordului de franciză cu un afiliat al Hyatt şi marchează astfel apariţia "Hyatt Regency Aro Palace Braşov". Contractul confirmă intrarea oficială a hotelului în portofoliul de prestigiu al Hyatt, după semnarea, în luna februarie, a scrisorii de intenţie, potrivit unui comunicat primit la redacţie.

Pasul următorul în implementarea acestui proiect va fi aprobarea bugetului de investiţii de către Adunarea Generală a Acţionarilor Aro Palace SA. Acest buget este esenţial pentru lansarea unui plan extins de renovare, care va aduce hotelul Aro Palace la standardele brandului Hyatt Regency.

Investiţia se va concentra pe modernizarea spaţiilor pentru a se alinia la experienţa de ospitalitate oferită de Hyatt, menţinând totodată farmecul istoric al clădirii.

"Am ajuns la un moment semnificativ în strategia noastră de dezvoltare. Pornind de la schimbările pe care compania noastră le-a parcurs, începând din 2023, şi cu sprijinul puternic al echipei noastre dedicate, suntem acum pregătiţi să ne concentrăm pe această investiţie, care va îmbunătăţi experienţa oaspeţilor prin renovări extinse, îmbinând farmecul istoric al proprietăţii cu luxul rafinat şi calitatea renumită a serviciilor Hyatt", a declarat Attila Joos, Director General al Aro Palace S.A.

Takuya Aoyama, Vicepreşedinte Dezvoltare la Hyatt, şi-a exprimat entuziasmul pentru parteneriat, afirmând: "Suntem încântaţi să aducem Hyatt Regency în această proprietate în colaborare cu Aro Palace S.A. Hotelul a fost o parte importantă a istoriei Braşovului şi aşteptăm cu nerăbdare să servim atât comunitatea locală, cât şi oaspeţii străini, într-un loc cu adevărat unic. Suntem încrezători că oraşele medievale şi peisajele naturale uimitoare din România vor contribui la creşterea bazei noastre de membri World of Hyatt şi vor duce la o extindere suplimentară a Hyatt în ţară."

Renovarea hotelului Aro Palace este programată să fie iniţiată la începutul anului 2026 şi va include toate zonele clădirii. Aripa istorică va trece printr-o transformare totală, urmând a deveni o zonă de standard executive. În total, 250 de camere şi suite, alături de facilităţile spa, baruri şi saloanele de afaceri vor fi modernizate pentru a respecta standardele internaţionale Hyatt, păstrând în acelaşi timp patrimoniul arhitectural şi cultural unic al hotelului.

După finalizare, Hyatt Regency Aro Palace Braşov va oferi o experienţă de clasă mondială atât pentru turismul de masă, cât şi pentru cel de business. Pe durata procesului de renovare, hotelul va rămâne operaţional, deschiderea oficială ca Hyatt Regency fiind estimată pentru 2027.

Marius Moldovan, Preşedinte Executiv al Transilvania Investments, companie care deţine 85% din acţiunile Aro Palace SA, a subliniat importanţa acestui acord: "Este un moment de referinţă al strategiei investiţionale pe care Transilvania Investments a definit-o pentru următorii 4 ani. Pe lângă beneficiile pe care acest acord le aduce companiei ARO Palace SA şi Braşovului deopotrivă, acesta va susţine pe termen lung dezvoltarea numeroşilor actori din domenii conexe ospitalităţii şi va deveni un motor de dezvoltare regională pentru Transilvania. Alături de echipele implicate, ne dorim să parcurgem cât mai rapid următoarele etape ale proiectului ce poate deveni un bun model de dezvoltare şi pentru alte active din portofoliul fondului."

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

28 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9735
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5981
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3070
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9688
Gram de aur (XAU)Gram de aur403.6543

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb