HP anunţă prelungirea cu trei ani a contractului cu Ericsson

F.A.
Comunicate de presă / 3 septembrie 2013

Divizia HP Enterprise Services a anunţat prelungirea cu trei ani a contractului cu Ericsson, cel mai important furnizor global de tehnologie şi servicii pentru operatorii telecom, se arată într-un comunicat de presă.

În această perioadă, HP se va concentra pe transformarea mediului IT al Ericsson şi a-l pregăti pentru a susţine noi nevoi de business.

Potrivit comunicatului, HP va muta serviciile desktop ale Ericsson către modelul desktop-as-a-service folosind soluţia HP Workplace360 Services alături de HP Client Virtualization Services. După finalizarea implementării, majoritatea angajaţilor Ericsson vor avea posibilitatea de a folosi orice dispozitiv pentru a accesa cea mai mare parte a aplicaţiilor şi documentelor companiei, din orice locaţie.

De asemenea, HP va furniza şi soluţia HP Service Desk Services, creând astfel un model de servicii standardizat şi eficient care le oferă angajaţilor un singur contact pentru rezolvarea incidentelor şi solicitărilor de ordin tehnologic.

Tranziţia către o soluţie IT bazată pe cloud sprijină obiectivul Ericsson de a crea un mediu intern mai flexibil şi mai scalabil, în paralel cu standardizarea costurilor serviciilor. Cu ajutorul unui mediu standardizat, Ericsson îşi poate diminua costurile IT.

"Tehnologia cloud le oferă companiilor globale precum Ericsson flexibilitatea necesară pentru a se dezvolta, dându-le posibilitatea unor angajaţi tot mai mobili să îşi ajute clienţii indiferent de locul în care se află", a declarat Howard Hughes, Vicepreşedinte senior şi General Manager pentru regiunea Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, HP Enterprise Services.

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb