Huawei anunţă startul caravanei powered by Huawei în 5 oraşe din ţară


Companii / 18 august 2021

Huawei anunţă startul caravanei powered by Huawei în 5 oraşe din ţară

Huawei Consumer Business Group anunţă astăzi startul caravanei powered by Huawei în oraşele Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Constanţa şi Bucureşti, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Aceasta pune la dispoziţia consumatorilor oferte într-un mediu interactiv şi diferit.

Caravana powered by Huawei se va desfăşura în perioada 16 august - 15 septembrie în Bucureşti - în ParkLake Shopping Center, Mega Mall, Băneasa Shopping City şi AFI Cotroceni, în Cluj-Napoca - în Iulius Mall şi Vivo, în Constanţa, în Vivo!, în Timişoara în Iulius Mall şi în Iaşi în Palas Mall.

"Ne dorim să ajungem la cât mai mulţi utilizatori Huawei, atât în Bucureşti unde suntem prezenţi în centrele comerciale, cât şi în alte oraşe importante din ţară, fiind într-un context potrivit pentru a îmbina comunicarea online cu activităţile offline.", declară Sabina Ştirb, Marketing Director Huawei Consumer BG. "Cu ocazia aceasta, caravana powered by Huawei aduce mai aproape consumatorii de produsele lor preferate, într-un spaţiu fun, în care tehnologia se îmbină cu distracţia.", continuă aceasta.

Potrivit sursei citate, în cadrul caravanei, iubitorii de tehnologie vor avea ocazia să testeze cele mai noi produse Huawei, printre care HUAWEI FreeBuds 4, seria HUAWEI WATCH 3, HUAWEI MatePad 11, seria HUAWEI MateBook D, HUAWEI MateBook X Pro şi HUAWEI MateBook 13. În plus, aceia care vor participa la concursurile special create, vor putea câştiga vouchere la produsele de pe www.huaweistore.ro. Astfel, cei care îşi doresc să beneficieze de 2 vouchere de 60 şi 100 de lei care pot fi folosite în magazinul online Huawei, trebuie să comenteze la postarea de concurs de pe contul Facebook HuaweiMobileRo cu o fotografie realizată la caravana Huawei. Cei care merg mai departe şi folosesec cel puţin un voucher la achiziţia de pe www.huaweistore.ro intră în tragerea la sorţi pentru un voucher de 500 de lei care poate fi folosit în acelaşi loc.

Cele mai noi produse Huawei prezente în Caravana Powered by Huawei

HUAWEI MatePad 11 suportă o rată de refresh de 120 Hz, oferind imagini remarcabile, fluide, şi timp de răspuns îmbunătăţit. Tableta poate fi folosită împreună cu creionul HUAWEI M-Pencil, a doua generaţie primit gratuit în oferta de precomandă. Tableta este potrivită pentru activităţile de birou, pentru studenţi, dar şi pentru activităţi creative cum ar fi ilustraţiile digitale.

Noua serie HUAWEI WATCH 3 aduce consumatorilor un design elegant uimitor şi, în acelaşi timp, caracteristici inteligente şi îmbunătăţite, cu o experienţă a utilizatorilor impecabilă oferită de HarmonyOS 2. Acestea sunt concepute pentru o viaţă de zi cu zi cât mai elegantă şi confortabilă. Gama de smartwatch-uri flagship HUAWEI WATCH 3 este prima care oferă apeluri e-SIM, măsoară temperatura pielii şi, în plus, dispune şi de o autonomie a bateriei de până la 21 de zile în Modul Ultra.

HUAWEI FreeBuds 4, primele căşti True Wireless din lume cu tehnologie Ear-Matching de anulare a zgomotului. Faţă de modelul anterior, HUAWEI FreeBuds 4 oferă un upgrade semnificativ în ceea ce priveşte confortul la utilizare şi performanţele funcţiei ANC (Active Noise Cancellation). În plus, oferă o calitate a sunetului de înaltă rezoluţie şi o experienţă inteligentă de conectivitate audio, lansând oficial era ANC 2.0 open-fit.

HUAWEI MateBook 13 răspunde perfect nevoilor persoanelor active, mereu în mişcare, având o greutate de aproximativ 1,3 kg şi o grosime de 14,9 mm. Construit din aliaj de aluminiu, laptopul este realizat cu meticulozitate şi are un finisaj tăiat în diamant pe fiecare colţ, oferindu-i un aspect premium ultra-modern. Pentru a-i spori portabilitatea, HUAWEI MateBook 13 a fost dotat cu o baterie de mare capacitate şi funcţie de încărcare rapidă, ce încarcă bateria până la 50%, după numai 30 de minute petrecute conectat la priză. De asemenea, încărcătorul laptopului suportă şi funcţia de încărcare HUAWEI SuperCharge pentru anumite smartphone-uri Huawei.

HUAWEI MateBook D14 şi HUAWEI MateBook D15, echipate cu noile procesoare Intel Core din generaţiile a 10-a şi a 11-a oferă o viteză mult îmbunătăţită faţă de ediţia precedentă şi susţin în acelaşi timp colaborarea pe mai multe ecrane (Multi-Screen Collaboration) pentru a face notebook-urile mai performante decât înainte. De la învăţare online şi lucru de acasă, până la tot felul de activităţi de divertisment multimedia, HUAWEI MateBook D14 şi D15 susţin şi îndeplinesc toate nevoile tinerilor, atingând un nivel ridicat de productivitate în mişcare.

HUAWEI MateBook X Pro, echipat cu generaţia a 11-a de procesoare Intel Core i5 şi i7, care oferă o viteză mult îmbunătăţită faţă de predecesorul său şi suportă colaborare multi-ecran, sunet surround şi buton de pornire cu amprentă. Noul HUAWEI MateBook X Pro are un afişaj FullView cu o calitate a imaginii 3K HD. Procesoarele Intel Core de a 11-a generaţie lucrează cu un nou sistem inteligent de răcire pentru a oferi performanţe mai eficiente, facilitând atât munca, cât şi viaţa de zi cu zi. Huawei Share elimină barierele interacţiunii între dispozitive şi ajută utilizatorul să se bucure de fiecare aspect al unei vieţi bazate pe AI. Noile tehnologii ingenioase oferă o uşurinţă de utilizare cu touchpad tactil HUAWEI Free Touch, ecran tactil multi-punct de înaltă precizie, microfoane dual edge şi 4 difuzoare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb