Huawei Buy Back devine disponibil permanent

G.U.
Companii / 13 ianuarie 2021

Huawei Buy Back devine disponibil permanent

Programul de loializare Huawei Buy Back, lansat la finalul anului trecut, devine valabil permanent, răspunzând astfel interesului crescut manifestat de sute de consumatori, conform unui comunicat de presă. Astfel, cei interesaţi de achiziţionarea unui smartphone Huawei se pot bucura în continuare de reduceri semnificative, sub forma unor vouchere speciale, de tip buy back, în schimbul unui telefon funcţional pe care nu îl mai folosesc.

Potrivit sursei citate, magazinele în care consumatorii pot beneficia de avantajele exclusive oferite în cadrul programului Huawei Buy Back sunt Huawei Experience Shop din AFI Palace Cotroceni şi Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City, Bucureşti.

Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România, a declarat: "Zeci de consumatori au beneficiat deja de preţuri exclusive la achiziţionarea unor smartphone-uri de top din portofoliu prin intermediul programului Huawei Buy Back lansat în luna noiembrie a anului trecut. Interesul ridicat manifestat pentru acest tip de program de loializare a condus firesc la decizia de a-l transforma într-unul permanent, astfel încât consumatorii să se poată bucura de cel mai bun preţ al telefoanelor Huawei preferate pe tot parcursul anului, ţinând cont si de reducerea exclusivă de 500 lei oferită pentru HUAWEI Mate 40 Pro şi HUAWEI P40 Pro."

Conform comunicatului, cel mai mare discount aplicat până acum în cadrul acestui program este de 1.675 lei. Acesta include şi reducerea suplimentară de 500 lei oferită la achiziţionarea smartphone-urilor vârf de gamă HUAWEI Mate 40 Pro şi HUAWEI P40 Pro.

În plus, prin intermediul programului Huawei Buy Back, de acum permanent, consumatorii îşi pot achiziţiona şi modelele anterioare din portofoliul companiei la preţuri speciale. Pentru a putea fi înscris în program, smartphone-ul predat trebuie să fie funcţional, iar evaluarea se va face obiectiv de către reprezentanţii magazinelor, ţinând cont de criterii bine definite.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nu o sa fie multe buy back-uri deoarece se specifica ca acel telefon trebuie sa fie functional. Eu am avut un telefon de la ei care mai mult a stat in service decat la mine in buzunar, cand a implinit 2 ani s-a oprit definitiv, l-am trimis cadou la managementul Huawei din Romania sa se spele cu el pe cap :)

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb