Huawei lansează MateBook D14 şi D15, notebook-uri echipate cu procesoarele Intel Core din generaţiile a 10-a şi a 11-a

Comunicate de presă / 14 aprilie 2021

Huawei lansează MateBook D14 şi D15, notebook-uri echipate cu procesoarele Intel Core din generaţiile a 10-a şi a 11-a

Huawei Consumer Business Group (BG) lansează noile notebook-uri HUAWEI MateBook D14 şi HUAWEI MateBook D15, cu noile procesoare Intel Core din generaţiile a 10-a şi a 11-a care oferă o viteză mult îmbunătăţită faţă de ediţia precedentă şi susţin în acelaşi timp colaborarea pe mai multe ecrane (Multi-Screen Collaboration) pentru a face notebook-urile mai performante decât înainte. De la învăţare online şi lucru de acasă, până la tot felul de activităţi de divertisment multimedia, HUAWEI MateBook D14 şi D15 susţin şi îndeplinesc toate nevoile tinerilor, atingând un nivel ridicat de productivitate în mişcare. Ambele produse sunt disponibile în reţelele de retail ale partenerilor Huawei începând cu preţurile recomandate de 3.899 lei pentru MateBook D15 şi de la 4.199 lei pentru MateBook D14, conform unui comunicat remis redacţiei.

Notebook-urile au fost proiectate ţinându-se cont de nevoile tinerilor, având upgrade-uri nu doar în ceea ce priveşte procesoarele de bază, în cazul generaţiei de procesoare a 11-a, ci şi în ceea ce priveşte procesoarele grafice, fiind echipate acum cu noul grafic Intel care permite notebook-urilor să gestioneze o mare varietate de sarcini complexe de procesare a imaginii cu uşurinţă. În plus, tehnologiile inovatoare, cum ar fi colaborarea pe mai multe ecrane (multi-screen), butonul de alimentare cu amprentă digitală, antena dublă şi încărcarea inversă USB se combină pentru a spori fundamental experienţa utilizatorului, ridicând notebook-urile de la a fi un instrument de productivitate la un partener inteligent pe care tinerii consumatori îl vor găsi indispensabil atât la şcoală cât şi în alte situaţii cotidiene.

"Noile ediţii ale HUAWEI MateBook D14 şi D15 aduc performanţe mai bune şi mai rapide, o experienţă îmbunătăţită pentru utilizatorii noştri. Am înregistrat rezultate bune pe segmentul de computere anul trecut şi suntem ambiţioşi şi în 2021. Având în vedere colaborarea pe mai multe dispozitive Huawei, graniţa dintre smartphone-uri, PC-uri şi tablete a dispărut. Ne-am străduit să introducem mai multe funcţii pentru a aborda o gamă diversă de scenarii de utilizare şi să ne concentrăm în continuare pe inovaţii de performanţă şi afişare.", a spus Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România.

HUAWEI MateBook D14 şi MateBook D15 ediţia Intel vizează consumatorii tineri care îşi doresc portabilitate şi un bun raport calitate-preţ, în special studenţii. Aceşti consumatori sunt independenţi, ambiţioşi şi nu se tem să încalce regulile. Le place să exploreze lucruri noi şi pun accent pe design-uri care le pot prezenta personalităţile. Preţul şi performanţa sunt printre principalele aspecte importante pentru ei, în timp ce performanţa echilibrată este un alt factor pe care îl analizează. Deoarece vor folosi un laptop în diferite scenarii, aceştia au nevoie de un echipament portabil cu performanţe ridicate pentru studiu, sarcini zilnice şi divertisment.

Noile laptopuri oferă o experienţă îmbunătăţită a utilizatorului, au un afişaj FullView cu suport de protecţie a ochilor şi cititor de amprente integrat în butonul de alimentare pentru a oferi utilizare facilă, precum şi un design unic şi elegant. În plus, standardul de conectivitate fără fir Wi-Fi 6 este prezent pe seria MateBook D, echipată cu procesoare Intel de a 11-a generaţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb