Hunnebeck şi Strukturas îşi extind parteneriatul pe plan local

G.D.
Companii / 8 iulie 2022

Sursa foto: www.pixabay.com

Sursa foto: www.pixabay.com

Hunnebeck, unul dintre principalii producători de sisteme de cofraje, eşafodaj şi schele, şi Strukturas, furnizor specializat în echipamente pentru construcţia de poduri, anuţă extinderea parteneriatului strategic şi în România, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, în iulie 2021, cele două companii au semnat un acord pentru a oferi un portofoliu cuprinzător pentru proiecte complexe de construcţie de poduri dintr-o singură sursă. Parteneriatul de succes a permis deja mai multe proiecte comune în ultimele luni şi, prin urmare, va fi extins în Italia, România şi, de asemenea, în Polonia, unde Strukturas este deja prezent cu MMSE Biznes Spot. Parteneriatul oferit de cele două companii are ca scop oferirea unor beneficii importante clienţilor.

Strukturas aduce în acest parteneriat expertiza sa pe termen lung în utilizarea de sisteme de schele mobile (MSS), precum şi în planificarea, livrarea şi asamblarea echipamentului Form Traveller (cofraj în consolă liberă pentru realizarea tablierului podului). Hunnebeck planifică şi furnizează sisteme de cofraj pentru piloni, cule, structuri de jgheab şi parapeţi, sisteme de sprijin pentru sarcini grele, oferind şi tehnologie de siguranţă şi acces la înălţime pentru şantier.

"Cooperarea dintre Hunnebeck şi Strukturas merge mai departe. Acest aspect va permite clienţilor noştri din Italia, Polonia şi România să beneficieze de competenţele înalte ale ambelor companii în proiecte de construcţie şi renovare de poduri. Aceştia vor primi de la noi un pachet complet de cofraje. Având un singur punct de contact, acest parteneriat va duce la economii substanţiale de timp şi bani", a afirmat Gerald Schönthaler, Managing Director Hunnebeck Austria şi Director Infrastructură al Hunnebeck la nivel internaţional.

"Suntem mândri că am putut deja să participăm, prin cunoştinţele noastre comune, la un proiect de infrastructură sofisticat din punct de vedere tehnic din România, unde am realizat o soluţie de cofrare pentru construcţia unui nou pod pe autostrada Sibiu - Piteşti", a declarat, la rândul său, Oyvind Karlsen, director general la Strukturas.

Echipamentul Form Traveller de la Strukturas, împreună cu sistemul modular Infrakit de la Hunnebeck, au fost folosite pentru a crea rapid şi economic suprastructura viaductului de 651 m. lungime.

"Parteneriatul dintre Hunnebeck şi Strukturas a impactat în mod direct business-ul local. Astfel, şi datorită aceastei colaborări am devenit principalul furnizor de sisteme de cofraj şi eşafodaj în proiectul autostrăzii Sibiu - Piteşti pentru clientul nostru, PORR Construct. În plus, această asociere ne-a demonstrat că avem know-how-ul necesar şi că suntem pregătiţi şi pentru alte provocări şi colaborări în proiecte noi de infrastructură", a declarat şi Mircea Georgescu, Director General al Hunnebeck România, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb