Huthwaite International implementează o nouă structură de certificare a forţei de vânzări

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 18 martie 2009

Huthwaite International, liderul mondial în soluţii pentru creşterea performanţei în vânzări, îşi extinde colaborarea cu Sales Academy, parte a grupului Trend Consult, implementând o nouă structură de certificare a forţei de vânzări. Acest nou program este creat pe baza dialogului purtat cu peste 5000 de vânzători de succes din domeniile financiar - bancar, IT&C, turism, retail şi distribuţie, FMCG, pharma şi consultanţă din România.

"Noul program de cursuri face parte din strategia de extindere a grupului Trend Consult. Cele 3 nivele de certificare care stau la baza Academiei (Sales Professional Certificate, Strategic Sales Certificate, Sales Management Certificate) însumează 10 cursuri, din care 8 sunt nou introduse şi se regăsesc, de asemenea, în agenda programelor de tip Open. Începând cu acest an, 3 dintre programele oferite au certificarea Huthwaite International", declară Marius Decuseară-Brandenburg, Partener Trend Consult.

Participantii la cursurile Sales Academy au posibilitatea, datorită modelului Connected Learning, de a-şi extinde procesul de învaţare dincolo de sala de curs, prin instrumentele de învăţare continuă puse la dispoziţie în cadrul programului.

"După finalizarea fiecărui nivel de certificare, trecem participanţii printr-un proces de evaluare a cunoştinţelor. În urma acestei evaluări, oferim fiecăruia o sesiune de consultanţă individuală, pentru a ne asigura că sunt pregatiţi să abordeze vânzarea din perspectiva procesului de cumpărare parcurs de către client şi a nivelului de complexitate a procesului de vânzare specific domeniului de activitate", declară Marius Decuseara Brandenburg.

Acelaşi pachet ce include sesiuni de evaluare şi consultanţă este pus la dispoziţia celor interesaţi să îşi crească periodic nivelul de performanţă în vânzări.

"Pentru că rezultatele trainingului devin excepţionale atunci când ceea ce se întâmplă în sala de curs este susţinut de ceea ce se întâmplă în afara ei, construim o comunitate online a celor care au trecut prin cursurile Sales Academy", declară Marius Decuseara Brandenburg. Scopul acestei comunităţi este să asigure interacţiunea între membrii ei, şi, în acelaşi timp, să devină un forum de analiză şi schimb de idei, orientat către subiecte relevante pentru profesioniştii în vânzări.

Sales Academy face parte din Grupul Trend Consult şi foloseşte resursele creative şi logistice ale acestuia, resurse acumulate pe parcursul a nouă ani de livrare şi dezvoltare de programe de pregătire.

Sub deviza "Profesional Selling", Sales Academy propune 10 cursuri grupate pe 3 niveluri de certificare: Sales Professional Certificate (acoperă principalele abilităţi generale şi de vânzări necesare unui vânzător profesionist, indiferent de nivelul atins în carieră), Strategic Sales Certificate (acoperă abilităţile de vânzări strategice, necesare profesioniştilor în vânzările de valoare mare sau pentru managementul conturilor strategice), Sales Management Certificate (se referă la abilităţile de management, leadership şi formare a oamenilor din subordine necesare unui manager de vânzări) .

Prin extinderea implicarii sale în programul Academiei, Huthwaite International, liderul mondial în soluţii pentru creşterea performanţei în vânzări, continuă colaborarea exclusivă începută în anul 2002 cu grupul Trend Consult.

Grupul Trend Consult este una dintre companiile lider pe piaţa de training din România. Prin cele 4 companii din cadrul Grupului - Sales Academy, Eagle"s Flight Central Europe, Lime Experience si ETRO Learning - acesta dezvoltă şi livrează programe de învăţare către companii din domeniile financiar - bancar, IT&C, turism, retail şi distribuţie, FMCG, pharma şi consultanţă. Grupul deţine în exclusivitate licenţele pentru unele dintre cele mai renumite programe de training la nivel global: cursul de vânzări SPIN Selling Skills şi modelul CARE pentru excelenţă în relaţiile cu clienţii, dezvoltate de Huthwaite International, precum şi programele de învăţare experienţială Eagle"s FlightTM .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb