IBM achiziţionează Clarity Systems

C.P.
Companii / 23 octombrie 2010

IBM a anunţat, ieri, achiziţia Clarity Systems, o companie cu capital privat cu sediul în Toronto, Canada. Termenii financiari ai tranzacţiei nu au fost prezentaţi, arată un comunicat remis redacţiei. Clarity Systems oferă software de administrare financiară ce permite organizaţiilor să automatizeze procesul de colectare, pregătire, certificare şi control a formularelor financiare ce sunt completate electronic, pentru a veni în sprijinul SEC (Security an Exchange Commision) şi altor agenţii de reglementare financiară.

Achiziţia companiei Clarity Systems extinde iniţiativele bazate pe instrumente informatice pentru administrarea afacerilor (business analytics) a IBM, şi reprezintă angajamentul companiei de a rezolva provocările din administraţia financiară şi managementul riscurilor, cu care se confruntă departamentele financiare din fiecare domeniu de activitate.

Alături de acest anunţ, IBM deţine un portofoliu complet de software de business analytics destinat profesioniştilor financiari care îi va ajuta să planifice, să prezică şi să analizeze performanţele, să identifice şi să administreze riscurile de business şi să efectueze rapoarte cu încredere către acţionarii din exterior.

Un studiu recent al IBM, ce a cuprins 1.900 de directori financiari la nivel global şi lideri în sectorul financiar, a dezvăluit companiilor ce au adoptat standarde de eficienţă financiară că pot avea performanţe cu 25% mai bune prin îmbunătăţirea programelor de conformitate şi controalelor interne.

În numai patru ani, IBM a investit peste 14 miliarde de dolari în 24 de achiziţii ale unor companii cu principalul domeniu de activitate business analytics, a pus la dispoziţie 7.000 de consultanţi şi a deschis opt Centre de Excelenţă de analiză în toată lumea pentru a ajuta clienţii să descopere informaţiile utile din interiorul datelor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb