IDEMIA plănuieşte să recruteze peste 150 de persoane în 2023 în România

G.D.
Companii / 16 februarie 2023

IDEMIA plănuieşte să recruteze peste 150 de persoane în 2023 în România

IDEMIA îşi doreşte să recruteze peste 150 de noi angajaţi în 2023. Din 2006, anul în care IDEMIA este prezentă pe piaţa din România, compania a avut o evoluţie dinamică, crescând continuu afacerile în sectoarele: Instituţii Financiare şi Servicii de Conectivitate, conform unui comunicat remis redacţiei. În momentul de faţă compania deţine o cotă de piaţă semnificativă, îndeplinindu-şi misiunea: deschidem lumea, o facem mai sigură.

Potrivit sursei citate, începând cu 2018, IDEMIA şi-a consolidat prezenţa în România în sectorul Securităţii Publice şi al Identităţii. În 2022 a fost pentru prima oară când compania a dezvoltat, a construit şi a livrat Guvernului României o soluţie esenţială de securitate naţională, contribuind la întărirea securităţii personale a cetăţenilor.

Compania îşi doreşte să recruteze peste 150 de noi angajaţi în 2023 şi are poziţii deschise pentru ingineri IT, cu nivel entry-level, middle-level şi senior. Profesionişti cu un spectru larg de abilităţi de dezvoltare software, baze de date, reţele, cloud, inginerie, informatică sau experienţă echivalentă. Există poziţii deschise pentru experţi în Java, Python, AI, DevOps, MLOps, AI/ML, Microservices, QA, kubernets, Biometrics, Criptography, Analytics, Systems, Smart devices, precum şi Linux, Windows, Active Directory, Cybersecurity, Microsoft , Azure, Jenkins, Docker.

"Suntem o companie de tehnologie unică, care contribuie la o lume mai sigură. Alegând IDEMIA înseamnă să te alături unei companii unde vei putea să-ţi dezvolţi abilităţile şi să te simţi motivat şi împlinit. Suntem mândri de realizările IDEMIA România din ultimii 17 ani şi ne propunem să continuăm în această direcţie, să ne transformăm într-un centru de excelenţă pe care grupul să poată conta în dezvoltarea viitoarelor proiecte digitale şi de securitate" declară Mariana Tiu, Country Manager la IDEMIA.

IDEMIA are un număr mare de oportunităţi disponibile pentru dezvoltatori software, ingineri de integrare, ingineri de testare, ingineri de securitate cibernetică, ingineri DevOps, ingineri de suport pentru aplicaţii, ingineri software pentru succesul clienţilor, administratori de sistem şi reţea, analişti de securitate IT, conform unui comunicat remis redacţiei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Sa-mi trag nervul daca am inteles ceva!

    Livreaza pentru Guvern o solutie nationala pentru intarirea securitatii personale a cetatenilor.

    Triste vremuri traim. Tinerii sint recrutati sa dezvolte tehnologii care-i transforma in echipamente. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb