Immergas lansează noua generaţie de centrale termice cu condensare Victrix Tera V2

T.B.
Companii / 19 septembrie 2023

Immergas lansează noua generaţie de centrale termice cu condensare Victrix Tera V2

Immergas lansează pe piaţa din România o nouă serie de centrale termice cu combustibil gazos, cu condensare, dedicată sectorului rezidenţial individual sau colectiv, se arată într-un comunicat al Immergas, remis redacţiei. Centralele Victrix Tera V2 o soluţie avansată tehnologică Immergas pentru încălzire şi preparare a apei calde de consum în segmentul centralelor rezidenţiale, se mai arată în comunicat. Centralele sunt echipate cu un schimbător de căldură din inox, sunt mai uşoare şi compacte, iar cel mai important, sunt mai performante, economice şi sustenabile, potrivit sursei citate.

Anul acesta, Immergas a lansat noua gamă de centrale pe gaz cu condensare Victrix Tera V2, în două serii - cu preparare instantanee de ACC şi fără preparare de ACC, informează compania. Modelele din seria cu preparare instantanee de ACC sunt Victrix Tera 28, 32 şi 38 V2 EU, iar cele din seria fără preparare de ACC (dar cu posibilitatea racordării unui boiler pentru prepararea ACC) sunt Victrix Tera 24 şi 35 V2 Plus. Spre deosebire de generaţia anterioară, Victrix Tera V2 este omologată pentru funcţionarea cu amestecuri de hidrogen în concentraţie de max. 20%, se mai arată în comunicat.

Randamentul energetic sezonier este mai ridicat, ajungând la ηs 94%. Funcţiile de control electronic, uşor de utilizat, reduc costurile în exploatare, crescând eficienţa centralei în plin sezon, conform sursei citate. Centralele pot funcţiona cu gaz metan sau GPL (opţional). Tot la capitolul opţionale, utilizând accesorii de termoreglare, centralele se încadrează în clasa A+. Vana cu clapetă este un accesoriu opţional nou în gamă, permiţând racordarea la coşuri verticale colective, în presiune pozitivă, transmite Immergas.

Centralele Victrix Tera V2 pot fi conectate în cascadă cu ajutorul unui regulator de cascadă şi zone, împreună cu o interfaţă electronică pentru fiecare centrală din cascadă (accesorii opţionale). Regulatorul poate gestiona până la 8 centrale, 3 zone de temperatură (din care 2 zone pot fi de temperatură joasă), un boiler şi o instalaţie solară, se mai arată în comunicat.

Estetica noilor centrale este îmbunătăţită, cu un aspect modern, plăcut, rezultat din studiile de imagine realizate intern şi extern. Prin optimizarea echipamentelor, greutatea unei centrale este mai mică cu 2 kg faţă de versiunea anterioară, lucru ce aduce un ajutor în procesul de montaj sau întreţinere, mai informează compania.

Totodată, centralele cu condensare Immergas Victrix Tera V2 pot fi conectate la un kit wi-fi opţional ce permite controlul de la distanţă prin interfaţa Dominus App, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb