IMPACT finalizează ansamblul Luxuria Residence din zona Expoziţiei

Comunicate de presă / 12 august 2021

IMPACT finalizează ansamblul Luxuria Residence din zona Expoziţiei

Impact Developer & Contractor, primul dezvoltator imobiliar din România listat la Bursa de Valori Bucureşti, finalizează ultima fază a ansamblului Luxuria Residence, proiectul upper class din Expoziţiei, noul pol de business al capitalei. Luxuria Residence devine, astfel, prima comunitate urbană din zonă, conform unui comunicat remis redacţiei.

Cea de-a treia şi ultima fază de dezvoltare a ansamblului cuprinde 130 de unităţi de tip studio, apartamente cu 2, 3 şi 4 camere, precum şi duplex-uri, dispuse în două clădiri cu 8, respectiv 11 etaje. Acestea sunt completate de 1.064 de metri pătraţi de spaţii verzi, loc de joacă pentru copii şi 135 de locuri de parcare exclusiv subterane.

Odată cu finalizarea ultimei etape de dezvoltare, Luxuria Residence devine primul ansamblu rezidenţial finalizat din zona Expoziţiei. Întregul condominiu este format din 9 clădiri ecologice, cu 630 de apartamente de calitate superioară, 728 de locuri de parcare subterane, 9.650 de metri pătraţi de spaţii verzi, centru de fitness, lounge şi recepţie.

"Luxuria Residence vine ca un răspuns firesc la cererea de locuinţe upper class într-o zonă efervescentă, devenită recent noul pol de business al Bucureştiului. Suntem mândri să dezvoltăm prima comunitate urbană durabilă din Expoziţiei, care beneficiază de un aer mai curat şi de un stil de viaţă sănătos, datorită clădirilor ecologice, construite la standarde de sustenabilitate BREEAM Excellent, precum şi facilităţilor oferite.", a declarat Tinu Sebeşanu, CEO Impact Developer & Contractor.

Luxuria este primul proiect rezidenţial din Bucureşti proiectat pentru a obţine certificarea BREEAM Excellent, cea mai importantă metodă de evaluare a durabilităţii pentru proiecte de clădiri şi infrastructură. Procesul complex de certificare recunoaşte valoarea proiectului pe toată durata ciclului de viaţă construit, evaluând sustenabilitatea soluţiilor din proiecte pentru o serie de categorii: energie, sănătate şi bunăstare, inovaţie, utilizarea terenurilor, materiale, managementul construcţiei, poluare, transport, managementul apei şi al deşeurilor. Factorii cei mai importanţi evaluaţi sunt designul integrat în mediul înconjurător, reducerea emisiilor de carbon, durabilitatea şi rezistenţa proiectelor, consumul redus de energie, adaptarea la schimbările climatice, protejarea mediului înconjurător şi a biodiversităţii.

Datorită arhitecturii contemporane, proiectul Luxuria Residence a obţinut recunoaşterea International Property Awards, acesta fiind distins cu premiul Architecture Multiple Residence - Romania, pe regiunea europeană, în cadrul competiţiei desfăşurate anul trecut.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. BRAVO , FOARTE FRUMOS , DAR DESPRE ALTCEVA VREAU EU , SA VORBESC !!! DESPRE VIITOAREA AGEA de la 20 AUGUST !!! MIE , I-MI ESTE FOARTE CLAR , UN LUCRU : CA UNUL S-AU MAI MULTI RECHINI , PUNANDU-SE BINE PE LANGA IACIU , VOR SA SE STRECOARE SI EI IN AFACEREA IMPACT , DAR NU ASA , CUMPARAND CINSTIT ACTIUNI DIN PIATA , CI FOLOSIND O '''''' GASELNITA ''''''; SE PARE CA AR VREA SA PARTICIPE LA O VIITOARE MARIRE DE CAPITAL , IN CARE SA CUMPERE PRACTIC , 775.000.000 DE ACTIUNI NOI , LA PRET PREFERENTIAL , PROBABIL LA VALOAREA NOMINALA DE 0.25 LEI / BUCATA !!! DACA DL IACIU , PREFERA SA RENUNTE LA PARTEA LUI DE ACTIUNI , LA CARE AR AVEA DREPTUL , SI SA LE OFERE RECHINILOR , E PROBLEMA LUI , SI TREABA LUI !!! AL PRIVESTE !!! EU UNUL , NU RENUNT LA NICI O ACTIUNE LA CARE AM DREPTUL SA CONTRIBUI !!! AM CITIT CA DREPTUL ACTIONARILOR , NU POATE FI INTERZIS , S-AU INGRADIT !!! LA O EVENTUALA JUDECATA , FIRMA IMPACT E BUNA DE PLATA !!! SI DACA SE VOR ADUNA PE ROL , SUTE SI SUTE DE PROCESE , NU-L VAD BINE DELOC PE IACIU !!! EU , SPER CA E UN OM DESTUL DE INTELEPT , SA NU SE AJUNGA ACOLO !!! PRAFUL SE V-A ALEGE DE FIRMA !!! OM VEDEA !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb