În 2012 vor fi peste 1,6 milioane de autovehicule înmatriculate în Bucureşti

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 13 decembrie 2007

Parcul auto din capitală ar putea creşte cu 50% până în 2012, la peste 1, 6 milioane autovehicule, faţă de nivelul estimat pentru sfârşitul acestui an, respectiv 1,1 milioane de autovehicule, a declarat Dan Moşescu, director general Direcţia Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor.

"Estimăm pentru 2012 o creştere cu 50% a parcului auto în capitală, adică cu peste 500.000 de autovehicule. În 2006 erau 999.146 de autovehicule înmatriculate în Bucureşti, iar pentru sfîrşitul acestui an cred că vom ajunge la aproximativ 1,1 milioane de autovehicule", a mai declarat Moşescu, director general Direcţia Permise de Conducere şi Înmatricularea vehiculelor, prezent miercuri la lansarea oficială a sistemului de înmatriculări online de către UniCredit Leasing şi Direcţia Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

UniCredit Leasing a introdus, din noiembrie, un sistem de înmatriculări online împreună cu Direcţia Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, care reduce la 24 de ore timpul necesar înmatriculării maşinilor luate în leasing de la UniCredit, a anunţat miercuri compania.

"În prezent există doi dealeri de vehicule care folosesc portalul pentru înmatriculări online, Porsche Leasing şi UniCredit Leasing. Portalul a debutat în februarie 2007, iar până în prezent am înmatriculat prin intermediul acestuia peste 11.000 de autovehicule. Dorim ca în viitor să atragem primele şapte firme de leasing la acest portal", a mai spus Moşescu.

UniCredit Leasing a mai implementat o platformă informatică pentru accesarea bazei de date a clienţilor de către autorităţile locale, respectiv Biroul Poliţiei Rutiere Bucureşti şi Biroul Populaţiei Rutiere Ilfov. Astfel, autorităţile locale pot identifica mai repede datele de contact ale utilizatorilor autovehiculelor prin intermediul acestei platforme.

UniCredit Leasing estimează o valoare a bunurilor finanţate de 520 milioane euro la sfârşitul lui 2007 şi aproximativ 40.000 de contracte. În primele zece luni din 2007, compania a finanţat bunuri de peste 400 milioane euro, cu 27% mai mult decât în acelaşi interval din 2006. La sfârşitul anului trecut, UniCredit Leasing avea un portofoliu activ de aproximativ 30.000 de autovehicule.

Din 5 ianuarie 2007, activitatea societăţii de leasing HVB Leasing România IFN SA a fost integrată în compania care operează în România sub umbrela UniCredit Leasing, noua companie purtând numele de UniCredit Leasing Corporation IFN SA prin aliniere la brandul UniCredit Leasing.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb