ÎN 30 DE ANI DE EXISTENŢĂ COSMETIC PLANT - peste 20 de milioane de articole comercializate şi 15 premii internaţionale

Ziarul BURSA #Companii / 26 octombrie 2021

Susana Laszlo, Director General COSMETIC PLANT

Susana Laszlo, Director General COSMETIC PLANT

Cele mai populare şi cele mai premiate produse ale companiei originare din Cluj

COSMETIC PLANT, unul dintre principalii producători locali de cosmetice, aniversează anul acesta trei decenii de la înfiinţare. În tot acest timp, îmbinând puterea plantelor cu ştiinţa şi inovaţia, compania a dezvoltat un portofoliu de peste 140 de sortimente dezvoltate în propriile laboratoare din Cluj-Napoca şi a comercializat peste 20 de milioane de articole.

Potrivit companiei, ingredientele esenţiale precum gălbenele, cătina şi păpădia se regăsesc la baza celor mai populare produse în rân­dul consumatoarelor. Astfel, crema antirid cu gălbenele, crema vitaminizantă de zi cu ulei de cătină şi măsline, crema de mâini cu gălbenele, crema de mâini cu ulei de cătină şi crema pentru albire cu extract de lămâie şi păpădie sunt vedetele portofoliului COSMETIC PLANT de-a lungul celor 30 de ani de activitate. De pe lista preferinţelor consumatoarelor nu lipsesc nici produsele cu vitamina C Tetra şi acid hialuronic 4D, acestea fiind şi două dintre gamele ce conţin ingrediente inovatoare, lansate în premieră pe piaţa din România de către COSMETIC PLANT în 2018 , respectiv 2019.

COSMETIC PLANT a dedicat fiecare zi din cei 30 de ani naturaleţii, potenţând inteligenţa plantelor prin ştiinţă, cercetare şi inovaţie. Astfel, compania a utilizat de-a lungul timpului peste 1900 kilograme de ulei de cătină, peste 1700 kg de extract de gălbenele şi aproximativ 60 tone de filtre solare pentru fabricarea unora dintre cele mai populare produse cosmetice de pe plan local.

Inovaţii premiate la nivel internaţional

În cele trei decenii de activitate, COSMETIC PLANT a reuşit, datorită formulelor revoluţionare utilizate, să marcheze o serie de premieri la nivel naţional, dar şi recunoaştere internaţională pentru produse sale. Astfel, palmaresul companiei numără în prezent 15 premii obţinute în cadrul unor prestigioase competiţii internaţionale pentru produse ce au la bază ingrediente precum acidul hialuronic 4D, canabidiolul sau Olea Vitae.

Cele mai multe premii au fost obţinute de către COSMETIC PLANT în cadrul competiţiei World Quality Selections, organizat de Monde Selection Bruxelles. Acesta este unul dintre cele mai prestigioase concursuri internaţionale de calitate a produsului şi reuneşte peste 80 de experţi de renume internaţional, care jurizează, în funcţie de specializarea pe care o au, o categorie precisă de produse. COSMETIC PLANT a obţinut, de-a lungul timpului, 14 premii la prestigioasa competiţie, prima participare fiind în 2012.

COSMETIC PLANT - peste 20 de milioane de articole comercializate şi 15 premii internaţionale

În 2020, compania românească a câştigat încă trei medalii pentru serul antirid concentrat cu acid hialuronic 4D & extract de ceai verde, produs premiat cu medalia de aur, crema hidratantă matifiantă cu canabidiol şi pudră din orez organic şi crema antirid revitalizantă cu Olea Vitae şi ulei de măsline organic, ambele cu medalie de argint, distincţii obţinute în cadrul World Quality Selections, Monde Selection, de la Bruxelles.

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb