ÎN AL TREILEA TRIMESTRU DIN 2021 VESTRA a înregistrat o cifră de afaceri de peste 14 milioane de euro

G.B
Companii / 24 noiembrie 2021

Vlad Iftime, Managing Partner Vestra

Vlad Iftime, Managing Partner Vestra

Vestra, primul cluster specializat în industria utilităţilor şi echipamentelor de automatizare, a încheiat al treilea trimestru al anului 2021 cu o cifră de afaceri de 14,6 milioane euro. Compania previzionează o creştere cumulată a vânzărilor de 15% până la finalul anului şi o cifră de afaceri de 24 milioane euro, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, evoluţia constantă şi rezultatele pozitive obţinute, având în vedere condiţiile total aparte generate de pandemie, se datorează în primul rând expertizei vaste pe care Vestra o deţine în domeniul utilităţilor şi echipamentelor de automatizare. Un alt factor care contribuie la dezvoltarea companiei este strategia de business orientată către oferirea de soluţii SMART, care contribuie la eficientizarea consumului de resurse, la dezvoltarea durabilă a mediului de afaceri şi a mediului înconjurător.

Datorită parteneriatelor solide cu furnizorii care aduc plus-valoare businessului, dar şi a bunurilor şi serviciilor distribuite la nivelul pieţei, portofoliul de clienţi a crescut cu 15% faţă de anul precedent. Astfel, numai în trimestrul trei, rezultatele financiare arată o cifră de afaceri de 6 milioane euro, ce consolidează previziunea de creştere pentru anul 2021.

"În ciuda momentelor dificile pe care le-am întâmpinat anul acesta şi a sentimentului general de incertitudine care domină mediul economic, bilanţul înregistrat la finalul trimestrului trei a adus rezultate satisfăcătoare pentru Vestra. Până la finalul acestui an, preconizăm o creştere de 15% a cifrei de afaceri, iar pentru 2022 privim cu optimism, dar şi cu prudenţă către investiţiile viitoare în domenii conexe activităţii noastre.

Chiar dacă pandemia nu ne-a afectat din punct de vedere al cifrelor previzionate, în continuare, am fost afectaţi din perspectiva interacţiunii umane.", declară Vlad Iftime, Managing Partner Vestra.

Activitatea de dezvoltare rămâne unul din factorii cheie de evoluţie pentru Vestra. În ultimul an, clusterul a dezvoltat brandul Truix, care ajută comunităţile să devină competitive din punct de vedere economic, oferind soluţii de tipul Smart City, Cyber Security, instalare, configurare şi administrare reţele IT. Mai mult, Vestra continuă să investească în activităţi conexe şi anunţă implicarea într-un proiect de aviaţie destinat mediului de afaceri, care să faciliteze transportul în ţară, având în vedere lipsa infrastructurii rutiere.

În prezent, compania desfăşoară proiecte care se axează pe partea de utilităţi publice şi de contorizare inteligentă prin comunicaţii de tip SMART contribuind în acelaşi timp la protejarea mediului înconjurător, impactat de schimbările climatice. Cu ajutorul partenerilor, lideri de piaţă la nivel mondial, Vestra a reuşit să ofere clienţilor cele mai eficiente soluţii menite să controleze pierderile de apă sau consumul inutil de energie electrică, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb