ÎN PERIOADA 23 - 26 SEPTEMBRIE ROMEXPO organizează târgul internaţional de mobilă, echipamente şi accesorii


Companii / 10 septembrie 2021

ROMEXPO organizează târgul internaţional de mobilă, echipamente şi accesorii

În perioada 23 - 26 septembrie, ROMEXPO în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie din România şi cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România, organizează BIFE - SIM 2021 - ediţie specială cu vânzare, conform unui comunicat de presă.

Evenimentul se desfăşoară în pavilionul B2 şi pe spaţiul exterior al Centrului Expoziţional ROMEXPO, prezentând noutăţile anului 2021 din domeniul mobilei şi decoraţiunilor interioare.

"Ediţia din 2021 a BIFE SIM se desfăşoară sub semnul revenirii la normalitate. Organizăm evenimentul în Centrul Expoziţional ROMEXPO şi pe platformele exterioare, respectând legislaţia şi recomandările autorităţilor. Ştim că a fost o perioadă dificilă pentru toată lumea şi că industria mobilei a avut de suferit, însă doar împreună putem să readucem publicului bucuria de a participa la evenimente în format fizic şi de a avea contact cu firme de prestigiu din sector. Fiind convinşi că promovarea produselor şi serviciilor într-un cadru profesionist a rămas o prioritate pentru companiile care făceau o tradiţie din participarea la BIFE SIM, lansăm invitaţia de a ni se alătura şi în această toamnă la cel mai important eveniment dedicat industriei de mobilă din România şi străinătate", transmite Mihai Costriş, Director Executiv ROMEXPO.

Conceptul BIFE - SIM 2021 are în vedere prezentarea elementelor de design cu stilurile, culorile şi materiale anului, dar şi aplicaţii şi echipamente smart care asigură confortul unei locuinţe, notează sursa citată.

În plus, la #BIFESIM2021 publicul are posibilitatea să achiziţioneze piese de mobilier şi accesorii decorative la preţuri speciale, ediţia de anul acesta fiind una cu vânzare.

În aceeaşi perioadă cu BIFE - SIM se desfăşoară şi COSMETICS BEAUTY HAIR 2021 - Expoziţie internaţională de produse şi echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală şi coafură.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb