ÎN PERIOADA IANUARIE-SEPTEMBRIE 2018, Venitul operaţional net al AFI Europe Romania a crescut cu 8%

R.R.
Ziarul BURSA #Companii / 23 noiembrie 2018

Venitul operaţional net al AFI Europe Romania a crescut cu 8%

AFI Europe Romania: "Vânzările retailerilor din AFI Cotroceni au ajuns la 185 milioane euro, iar complexul de birouri AFI Park 1-5 a avut un venit operaţional net de 10 milioane euro"

Venitul operaţional net (NOI) al AFI Europe Romania s-a majorat, în primele nouă luni ale anului curent, cu 8%, până la 40,6 milioane de euro, faţă de nivelul înregistrat în aceeaşi perioadă a anului 2017, de 37,6 milioane de euro, a anunţat, ieri, compania, prin intermediul unui comunicat de presă.

Doron Klein, CEO AFI Europe Romania, a declarat: "Suntem încântaţi să anunţăm că AFI Europe Romania îşi menţine creşterea în primele nouă luni ale anului 2018. (...). Ne continuăm expansiunea în Bucureşti şi în alte oraşe din România, continuând şi diversificarea portofoliului nostru în toate zonele pieţei imobiliare - retail, birouri şi rezidenţial. În acest moment, portofoliul nostru comercial cuprinde peste 200.000 de metri pătraţi în activele pe care le deţinem, 60.000 de metri pătraţi închiriabili în dezvoltare şi 70.000 de metri pătraţi închiriabili a căror dezvoltare o vom demara în 2019. În plus, anul viitor, vom vedea primele apartamente construite de AFI Europe în România, prima fază a AFI City urmând să fie finalizată până la finalul anului viitor".

Conform reprezentanţilor AFI Europe Romania, mall-ul AFI Cotroceni are o rată de ocupare de 99% şi a raportat, în perioada ianuarie-septembrie 2018, un venit operaţional net de 27 de milioane de euro, cu 8% mai mare decât cel raportat în primele nouă luni din 2017.

"Vânzările retailerilor au crescut cu 9%, faţă de perioada ianuarie-septembrie 2017, ajungând la 185 de milioane de euro. În privinţa vizitatorilor zilnici, a fost înregistrată o creştere de 8% a numărului acestora în primele nouă luni ale anului 2018, cu o medie de 52.000 de persoane care vizitează zilnic AFI Cotroceni. AFI Ploieşti, a generat un venit operaţional net de 3,7 milioane de euro în perioada ianuarie-septembrie 2018, nivel similar cu cel înregistrat în acelaşi interval al anului trecut. Cu aproximativ 15.500 de persoane care vizitează mallul în fiecare zi, în creştere cu 4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, vânzările retailerilor au crescut cu 10%, atingând un nivel de 45 de milioa­ne de euro în primele nouă luni din 2018. AFI Ploieşti are o rată de ocupare de 99%", mai notează comunicatul.

Complexul de birouri AFI Park 1-5, deţinut de companie, situat în proximitatea centrului comercial din Cotroceni, a avut în primele trei trimestre ale anului curent, un venit operaţional net de aproximativ 10 milioane de euro, în creştere cu 14% faţă de primele nouă luni din 2017, potrivit companiei.

"AFI Park continuă să înregistreze rezultate excelente în termeni de ocupare a spaţiilor de birouri, suprafaţa de 70.000 de metri pătraţi, fiind închiriată în totalitate", au mai adăugat reprezentanţii AFI Europe Romania.

Prima fază a proiectului rezidenţial AFI City, cu 190 de apartamente, va fi finalizată anul viitor, au mai spus aceştia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb