ÎN PRIMELE ŞASE LUNI: Venituri în creştere cu 27% pentru Impact Developer and Contractor

LAURA ANDREI
Piaţa de Capital #Imobiliare / 12 august 2017

Bartosz Puzdrowski

Bartosz Puzdrowski

Impact Developer & Contractor, dezvoltator imobiliar de pe piaţa din ţara noastră, raportează venituri de peste 15 milioane de euro, în creştere cu 27%, în primele şase luni ale anului acesta şi un profit de aproximativ 2,7 milioane de euro, pentru aceeaşi perioadă, potrivit unui comunicat remis ieri Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Valoarea medie a tranzacţiilor Greenfield încheiate au înregistrat o creştere de peste 19%, de la aproximativ 69,2 mii euro anul trecut la 82.3 mii euro în aceeaşi perioadă a acestui an. Suprafaţa construită tranzacţionată este şi ea în creştere: 16,032 mp, cu 10.6 % mai mult comparativ cu anul precedent (14.488 mp).

Bartosz Puzdrowski, CEO Impact Developer and Contractor, a declarat: "Rezultatele pe primul semestru al 2017 arată faptul că Greenfield este unul dintre cele mai bine vândute proiecte din Nordul Bucureştiului. Acum ne concentrăm pe a adăuga un alt proiect de succes în portofoliul nostru, de data aceasta în zona Expoziţiei. Avem deja foarte multe solicitări pentru el de la viitori cumpărători. Sunt sigur că acest proiect va fi un succes.".

Conform sursei, Impact a demarat recent achiziţia unui teren în zona Expoziţiei-Domenii, unde va dezvolta un proiect rezidenţial ce va cuprinde 9 blocuri cu 630 de unităţi pe o suprafaţă totală de 2,25 ha.

În comunicat se menţionează: "În ceea ce priveşte Greenfield, planurile Impact prevăd ca până la finele acestui an să se finalizeze lucrările de construcţie la noul ansamblu, care va cuprinde în total 39 de blocuri, cu un total de 944 apartamente, însumând 90.000 mp. De asemenea, se pregăteşte documentaţia necesară aprobării noului PUZ şi construcţiei centrului urban Greenfield Plaza, cu suprafaţă totală de 10.400 mp, care va include un centru SPA, spaţii comerciale şi de servicii, de aproximativ 8.000 mp".

Potrivit sursei citate, în acest sens s-a decis emisiunea de obligaţiuni de către companie, având o valoare nominală maximă totală de 25 milioane euro sau echivalentul acestei sume în orice altă monedă şi cu o scadenţă de până la 7 (şapte) ani. Parte din această sumă a fost subscrisă în data de 10 Iulie 2017, de către două fonduri de investiţii administrate de Credit Value Investments, la valoarea nominală totală de 12.000.000 EUR.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Dar profitul net aferent prioadei este mai mic ! Chiar dacă profitul din vânzarea de proprietăți rezidențiale este mai mare ! Ultimul indicator îl luăm, nu din astea cu venitturile bla bla !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb