ÎN ULTIMELE 12 LUNI Rovere Mobili a vândut peste 3.200 de articole online

G.U.
Companii / 19 aprilie 2021

Rovere Mobili a vândut peste 3.200 de articole online

Rovere Mobili, unul dintre liderii pieţei româneşti de amenajări interioare, a înregistrat vânzări excelente prin intermediul magazinului său online, lansat în urmă cu un an, în timpul perioadei de Stare de Urgenţă, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. În total, Rovere Mobili a vândut peste 3.200 de articole online în ultimele 12 luni.

Valoarea medie a coşului de cumpărături pe magazinul online al companiei a fost de peste 1.100 de euro. 2020 a fost de altfel un an cu creşteri semnificative înregistrate pe piaţa de cumpărături online din România, care a atins o valoare de 5,6 miliarde de euro, în majorare cu 30% comparativ cu 2019, potrivit raportului de piaţă GPeC E-Commerce România 2020.

"Am lansat magazinul nostru online în plină periodă de lockdown şi am reuşit să ne atingem obiectivele setate. Am rămas astfel conectaţi cu clienţii noştri şi le-am oferit toate informaţiile necesare despre produsele şi serviciile noastre, metodă prin care am uşurat considerabil procesul de achiziţie. Pentru perioada următoare ne propunem creşterea portofoliului şi vom continua diversificarea şi îmbunătăţirea gamei de produse, inclusiv prin introducerea de noi finisaje, accesorizări şi sisteme inovative", a declarat Ionela Bercu, director executiv Rovere Mobili.

Potrivit comunicatului, gamele de produse cu cele mai bune rezultate de vânzări au fost canapelele, urmate de paturi, scaune, mese şi fotolii. Achiziţia acestor produse prin intermediul magazinului online al Rovere Mobili a fost facilitată de posibilitatea de customizare, clienţii putând să îşi aleagă dimensiunea, diverse finisaje şi accesorii. De asemenea, un alt avantaj semnificativ a fost reprezentat de faptul că livrarea şi montarea produselor este efectuată de către echipele specializate ale companiei, un element diferenţiator pe piaţa de profil.

Împlinirea unui an de funcţionare a magazinului online Rovere Mobili va fi marcată în perioada următoare printr-o campanie aniversară prin care cumpărătorii vor beneficia de oferte speciale exclusive prin magazinul online.

Rovere Mobili este unul dintre liderii pieţei româneşti de amenajări interioare, începându-şi activitatea în 2002. Compania s-a poziţionat în timp ca liderul în domeniul furnizării de mobiliar de lux produs în Italia, având în acet moment 10 magazine în Braşov, Bucureşti, Cluj - Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Piteşti, Sibiu, Târgu - Mureş şi Timişoara. Compania administrează şi două showroomuri Veneta Cucine, cel mai mare producăor italian de seturi de bucătării premium din Italia, în Bucueşti şi Timişoara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb