ÎNCEPÂND CU 1 IANUARIE 2020: Felix Crudu Teşloveanu este noul director general al Rompetrol Rafinare

M.I.
Companii / 18 decembrie 2019

Felix Crudu Teşloveanu este noul director general al Rompetrol Rafinare

Felix Crudu Teşloveanu a fost numit director general al Rompetrol Rafinare SA, funcţie pe care o va prelua, începând cu 1 ianuarie 2020, de la Yedil Utekov, care va rămâne membru al Consiliului de Administraţie al Societăţii şi va prelua funcţia de director Producţie şi Servicii Industriale,informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, Felix Crudu-Tesloveanu este absolvent al Facultăţii de Management Comercial din cadrul Universităţii "Dimitrie Cantemir" din Constanţa. El a fost directorul Cabinetului Operaţional şi principalele sale atribuţii au fost coordonarea şi monitorizarea implementării proiectelor din cadrul business unit-ului operaţional în conformitate cu strategia Grupului KMG International.

Acesta lucrează în Grupul KMG International din anul 1988, îndeplinind diferite atribuţiile - iniţial la nivel operaţional, deţinând poziţiile de manager de Staţie, coordonator zonal, coordonator regional de Vânzări şi până la nivel de management, parcurgând succesiv treptele de manager regional de Vânzări, director de vânzări, director de operaţiuni şi director general al Rompetrol Downstream SRL. De asemenea a deţinut şi poziţia de manager general al Rompetrol Moldova şi Rominserv Valves IAIFO.

Începând cu 12 iunie 2014, Utekov Yedil a fost numit director general al Rompetrol Rafinare S.A. În perioada decembrie 2012 - iunie 2014, Yedil Utekov a deţinut simultan funcţia de director general adjunct al societăţii şi pe cea de director general al Rompetrol Petrochemicals S.R.L. - societate deţinută integral de Rompetrol Rafinare SA (din 13 noiembrie 2013).

Înainte de a se alătura Grupului KMG International, Yedil Utekov a acumulat o experienţă de peste 10 ani în industria de petrol şi gaze, lucrând pentru companii importante din Kazakhstan, precum Agip KCO şi rafinăria din Atyrau, parte a KazMunayGas - compania naţională de petrol şi gaze din Kazakhstan.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb