INDUSTRIA DE GAMBLING Phil Ivey, "Tiger Woods al pokerului"

Ziarul BURSA #Companii #Gambling / 22 februarie 2012

Phil Ivey (stânga) este considerat un adevărat model de constanţă. Daniel Negreanu (dreapta) este un obişnuit al show-urilor TV dedicate pokerului.

Phil Ivey (stânga) este considerat un adevărat model de constanţă. Daniel Negreanu (dreapta) este un obişnuit al show-urilor TV dedicate pokerului.

Phil Ivey este unul dintre cei mai respectaţi jucători profesionişti de poker din toate timpurile, fiind considerat un adevărat model de constanţă. În 2010 acesta a trecut pe prima pozitie pe lista "All-Time Money", care are la bază turneele câştigate la evenimentele de poker organizate live.

A învăţat jocul de poker de la bunicul său, iar de la 16 ani, Phil participa în mod regulat la jocurile organizate de tatăl său în bucătarie. Plictisit să îi cureţe banii prietenilor acestuia a hotărât să-şi încerce norocul în Atlantic City. Ajuns la 18 ani a obţinut un act de identitate fals şi îşi face o carte de vizită în Atlantic City, fiind cunoscut sub porecla de "No Home Jerome", din cauza numelui fals "Jerome Graham" şi fiindcă stătea non-stop la masa de joc. De la 21 de ani, s-a mutat definitiv în Atlantic City şi a început să joace cu numele său real. "No Home Jerome" s-a transformat rapid în "Tiger Woods al pokerului". Debutul la marile turnee se produce în anul 2000, când Ivey a dominat campionatul World Series of Poker. În 2002, a câştigat trei campionate şi a egalat cele mai multe victorii la WSOP într-un an. Până în prezent, el a câştigat şapte campionate "World Series of Poker", fiind cel mai tânăr jucător care a reuşit o astfel de serie. Şi-a câştigat renumele de cel mai bine plătit jucător de poker din istorie.

Când nu joacă poker, Ivey sprijină activ mai multe organizaţii de caritate. În octombrie 2009, el a fost gazda Congressional Awards Charity Poker Tournament din Capitol Hill.

Daniel Negreanu, cel mai bogat pokerist din lume

Cu peste 14 milioane de dolari câştigaţi în turneele live de poker, Daniel Negreanu s-a instalat pe prima poziţie în clasamentul celor mai de succes jucători de poker din lume. El a ajuns în prezent la suma de 14.116.192$ şi l-a întrecut pe americanul Phil Ivey, care deţinea supremaţia cu cei 13.859.944$ câştigaţi. Daniel Negreanu este un jucător de poker de origine română născut în Canada. Părinţii acestuia, Annie şi Constantin, au emigrat peste Ocean în 1967, plecând din Timişoara cu 12 ani înainte de naşterea lui Daniel (25 iulie 1974).

Negreanu locuieşte de peste 15 ani în Las Vegas şi a ajuns la 34 de turnee majore de poker câştigate. Este un obişnuit al show-urilor TV dedicate pokerului şi are milioane de fani în toată lumea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb