ING Bank sprijină grupul Digi cu o finanţare de 150 milioane euro

F.D.
Companii / 27 iunie

Raluca Radbata, Coordonator Sector Telecom, Media & Technology, ING Bank România

Raluca Radbata, Coordonator Sector Telecom, Media & Technology, ING Bank România

ING Bank a susţinut Digi România şi Digi Communications, compania mamă a operatorului de telecomunicaţii, în aranjarea unei facilităţi de credit în valoare de 150 milioane de euro, pe o perioadă de 3 ani de la prima utilizare. Împrumutul va fi folosit pentru rambursarea obligaţiunilor grupului, în valoare de 450 milioane de euro, cu scadenţă în anul 2025, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Tranzacţia a fost condusă de ING în calitate de Coordonator, Subscriitor, Aranjor Principal Mandatat, Creditor Iniţial şi Agent de Facilitate.

ING continuă să fie una dintre pricipalele bănci ale grupului Digi. În fiecare an din ultimii zece, ING a fost implicată în mod activ în structurarea de facilităţi sindicalizate, emisiuni de obligaţiuni, credite cu garanţie de la agenţii de export din diverse ţări, precum şi linii de scrisori de garanţie necesare achiziţiei de spectru radio, atât în România, cât şi în celelalte ţări în care grupul operează.

În total, în ultimii 10 ani, ING a intermediat pentru grupul Digi tranzacţii ce însumează aproximativ 3 miliarde de euro.

"Suntem încântaţi să îi sprijinim pe cei de la Digi cu această nouă finanţare care le permite să se concentreze pe continuarea planurilor lor de dezvoltare în perioada următoare. De-a lungul timpului, ING a reuşit să construiască o relaţie solidă cu Digi, fiecare nouă tranzacţie încheiată cu succes consolidând şi mai mult parteneriatul nostru strategic. Grupul Digi are planuri de creştere atât în România, cât şi în ţările din vestul Europei, iar noi suntem determinaţi să contribuim din rolul de partener financiar la această poveste de succes." , spune Raluca Radbata, Coordonator Sector Telecom, Media & Technology, ING Bank România.

"ING Bank susţine expansiunea grupului Digi, pe plan local şi internaţional, de 25 de ani. Digi este acum unul dintre cei mai importanţi operatori telecom, atât din România cât şi din Europa, un exemplu între companiile de telecom, cu o echipă de management puternică şi o viziune axată pe oferirea de servicii de calitate, la un preţ accesibil pentru clienţii săi, într-un mod sustenabil, în toate ţările în care operează. Finanţarea reprezintă un punct de referinţă important pentru Digi, iar termenii atractivi ai tranzacţiei reliefează bonitatea ridicată a grupului Digi, precum şi modelul lor de business rezistent la şocuri externe.", a completat Andrei Dobre, Director în echipa sectorială Telecom, Media & Technology la ING Bank N.V. Amsterdam.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb