ÎNLOCUINDU-L PE TRAIAN HALALAI, Marian Năstase (Alro) preia funcţia de preşedinte al AREX

V.B.
Companii #Comerţ / 8 septembrie 2014

Asociaţia Română a Exportatorilor (AREX), înfiinţată în primăvara acestui an, are un nou Consiliu Director format din cinci membri, sub conducerea lui Marian Năstase, preşedintele Consiliului de Administraţie al Alro, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Funcţia de preşedinte al noului Consiliu Director al AREX, ales la sfârşitul lunii iunie, îi revine lui Marian Năstase, care a făcut parte şi din echipa ce a pus bazele proiectului asociaţiei. Năstase îl înlocuieşte, astfel, pe Traian Halalai, preşedintele EximBank, care va rămâne în Consiliul Director al asociaţiei, ca vicepreşedinte.

"În doar câteva luni de funcţionare, Asociaţia Română a Exportatorilor a ajuns să numere aproape 100 de membri", a declarat Marian Năstase, adăugând că asociaţia va putea "să vină cu puncte de vedere solide, să ia poziţie în chestiuni de impact pentru mediul de afaceri în general, şi pentru exportatori în particular, în chestiuni care ţin de politicile economice aplicate atât la nivel naţional, cât şi la nivel european".

AREX îşi propune, în prima etapă, inventarierea problemelor cu care se confruntă companiile exportatoare şi stabilirea modalităţilor prin care acestea să fie abordate în dialogul cu autorităţile competente. În noua formulă, Consiliul Director al AREX include, pe lângă poziţia de preşedinte, patru locuri de vicepreşedinte care sunt ocupate de: Traian Halalai, Gabriel Comănescu (preşedintele Upetrom Group), Daniel Anghel (partner - indirect taxes la PwC) şi Zoltan Prosszer )(CEO al Romcab), se mai arată în comunicat.

AREX, care a pornit la drum cu 55 de fondatori, este o organizaţie non-profit, profesională, neguvernamentală, deschisă oricărei companii exportatoare româneşti, obţinerea calităţii de membru neimplicând nicio contribuţie financiară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb