Insafe şi UPC au lansat un ghid online despre navigarea în siguranţă pe Internet

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 11 februarie 2009

Un ghid on-line interactiv despre navigarea în siguranţă pe Internet, adresat părinţilor şi copiilor, va fi lansat, marţi, cu prilejul Zilei Europene a Siguranţei pe Internet, informează un comunicat al UPC, remis AGERPRES.

Ghidul, lansat de Insafe, organizaţia Uniunii Europene care coordonează activităţile de conştientizare a securităţii pe Internet în Europa, şi compania de comunicaţii prin cablu UPC, este tradus deocamdată în cinci limbi europene, urmând să fie disponibil şi în alte limbi.

Ghidul interactiv cuprinde sfaturi detaliate pentru părinţi, o carte de activităţi practice pentru copiii între 6 şi 12 ani, un certificat pentru întreaga familie, abţibilduri şi cartonaşe, cu scopul de a învăţa copiii cum să navigheze în siguranţă online.

Ziua Siguranţei pe Internet este sărbătorită anul acesta în Luxemburg, beneficiind de susţinerea Comisiei Europene şi a comisarului UE pentru societatea informaţională şi mass-media, Viviane Reding, prezentă la lansarea ghidului online.

"Felicit compania UPC şi Insafe pentru această iniţiativă. Este foarte important să subliniem potenţialele riscuri la care sunt expuşi copiii în special, când oferă date personale pe site-urile cu reţele de socializare", a spus Viviane Reding.

Ziua Europeană a Siguranţei pe Internet este un eveniment anual, care are loc în peste 50 de ţări în luna februarie şi este organizat de Insafe, reţeaua europeană de siguranţă a Internet-ului.

Insafe, cu centrul în Bruxelles, este o reţea de noduri naţionale care coordonează campanile de conştientizare a nevoii de siguranţă a navigării pe Internet din Europa. Reţeaua este înfiinţată şi co-finanţată de Comisia Europeană, prin programul "Internet mai Sigur".

UPC România este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din ţară. Reţelele UPC România deservesc, în acest moment, peste 1.300.000 de clienţi din aproximativ 200 de oraşe. De când a intrat pe piaţa românească, în 1992, UPC a investit peste 700 de milioane euro, devenind astfel cel mai mare investitor american din România, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb