Rusia continuă presiunea asupra uzinei Azovstal, la Mariupol

INSTITUTUL AMERICAN PENTRU STUDIEREA RĂZBOIULUI: Rusia continuă presiunea asupra uzinei Azovstal, la Mariupol

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 24 aprilie 2022

Institutul american pentru Studierea Războiului afirmă că trupele ruse îşi continuă presiunea asupra uzinei Azovstal din Mariupol - unde se află ultimii apărători ucraineni ai oraşului, informează news.ro.

În actualizarea zilnică, citată de BBC, se adaugă că forţele ruse vor încerca să-i înfometeze pe apărătorii rămaşi ai fabricii de oţel şi nu vor permite civililor să fie evacuaţi.

A fost planificat un coridor umanitar pentru evacuarea civililor prinşi în oraş sâmbătă, dar nu s-a materializat. Aproximativ 200 de persoane s-au strâns, sperând să plece, dar au fost dispersate de forţele ruse, care au avertizat cu privire la iminentele bombardamente.

Grupul de reflecţie spune că Rusia s-a concentrat asupra atacurilor din est şi că trupele care au fost atrase din retragerea din regiunea Kiev reintră în luptă acolo.

Institutul menţionează forţele ruse probabil vor creşte amploarea operaţiunilor ofensive terestre în zilele următoare, dar este prea devreme pentru a spune cât de repede vor face acest lucru sau cât de mari vor fi aceste ofensive.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. SANT 3 FELURI DE ADEVARURI , AICI : ADEVARUL NOSTRU , ADEVARUL VOSTRU SI ADEVARUL LOR !!! CARE MINTE ATUNCI , DE INGHEATA APELE ??? CARE FACE DIN TANTAR , NU ARMASAR , CA ALA E MIC , CI AVION ??? CU CE FEL DE PROPAGANDE SCARBOASE , SI ALE CUI , AVEM DE-A FACE ??? DE CE SANTEM INTOXICATI , INNEBUNITI SI SUFOCATI 24 DE ORE DIN 24 , CU INCAIERAREA A 2 NEAMURI DE OAMENI , NEPRIETENE NOUA , ROMANIEI SI ROMANILOR , SI MAI ALES [ RETINETI , CU MARE ATENTIE , CE VA SPUN ] : A 2 NEAMURI CARE NU NE-AU SUFERIT NICIODATA ????? DE CE S-AU TRANSFORMAT SI SE TRANSFORMA ASA - ZISII '''''' MODERATORI ''''', CA NUMAI MODERATORI NU SANT , DE LA TOATE TELEVIZIUNILE ROMANESTI , IN AVOCATII NUMAI UNEIA DINTRE PARTI , SI NU SUFLA NICI MACAR O VORBULITA DESPRE MONSTRUOZITATILE COMISE CU MULTA FEROCITATE DE CEALALTA PARTE ??? VAI !!! CE NENOROCIRE !!! A MURIT UN COPIL , DE ...... ANI !!! DAR DE MIILE DE COPII , COMPLET NEVINOVATI , MITRALIATI DE CEALATA PARTE , CHIAR NU POMENESTE NIMENI , NIMIC ??? CIVILII DIN ''''''' PARTEA CEALALTA '''''', CHIAR NU AU EXISTAT , SI NU EXISTA DELOC ??? IN SFARSIT : A-TI AUZIT SI VOI , NOUTATEA , NU ??? SMECHERII AIA DE LA O SINGURA PARTE , CA NU SPUN CINE , VOR CA SA LE OFERIM PE GRATIS , TOATE MIG-urile ROMANIEI , LOR !!! PE DEGEABA , ADICA !!! ROMANIA A PLATIT UN MUNTE DE BANI , PE COSCIUGELE ALEA LA TIMPUL POTRIVIT , SI EI LE VOR ASA , PE ''''''' MULTUMESC '''''''' !!! PAI , FIR-AR AL BOALII ''''' DE MULTUMESC , CA TARA ARE BUZUNARELE EI , ARHI - PLINE DE MULTUMESC-uri !!! NUMAI CA MULTUMESC-ul , NU TINE DE MANCARE !!! SI NICI DE APA !!! PAI , CE FACEM AICEA ??? S-AU INTALNIT ISTETII CU DOBITOCII ??? D-AIA N-ARE URSUL COADA !!! CA I-A FURAT-O SMECHERA DE VULPE !!! DAR DE FAPT , DACA STAU SA MA GANDESC BINE , NU E PROST ALA CARE CERE , CI ALA CARE DA !!! UCRAINIENII , INTOTDEAUNA , AU FOST O TARA DE SMECHERI !!! DE CE SE FRAMANTA ATATA , CONDUCATORII NOSTRII PENTRU UN RAZBOI CARE NU ESTE AL LOR ??? DE CE SPRIJINA ATATA , UN POPOR CARE DE FAPT , IN ADANCUL LOR , NE URASTE ???????????? DACA AR FI INVERS , EI NE-AR FI AJUTAT PE NOI , MAI ALES LA SCARA ASTA ??????? SANT SIGUR CA NU !!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb