"Interex" are un nou director comercial

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 12 noiembrie 2008

Vassante Monany este noul director comercial al CDE R "Interex", companie ce face parte din grupul Intermarche şi care administrează magazinele Interex din România. El preia această poziţie de la Frederique Vitat, care şi-a încheiat stagiul de lucru la CDE R Interex.

Anterior, pentru doi ani, Vassante Monany a fost Merchandise Manager al departamentului Food pentru magazinul Carrefour din Dubai (Emiratele Arabe), după ce a administrat activitatea departamentului Electronice în cadrul aceleiaşi companii. Cu un an înainte, Monany a fost Merchandise Manager al departamentului Electronice pentru magazinul Carrefour din Oman. Între anii 2003 şi 2004, el a condus un mare hypermarket din Arabia Saudită. Începând din 1996 şi până în 2003, a ocupat poziţia de Regional Marketing Communication Manager în cadrul Carrefour Franţa, după ce, anterior, a activat timp de 6 ani ca District Manager pentru un cunoscut lanţ local de magazine din Franţa.

Vassante Monany are un Master în Finanţe şi este licenţiat în Controlul Gestiunii, titlu obţinut la Universite Paris XIII. De asemenea, a participat la numeroase sesiuni de training managerial.

CDE R Interex face parte din Groupement des Mousquetaires, alături de magazinele specializate Ecomarché, Netto, Bricomarché, Vêti, Roady şi Restaumarché. Cu aproximativ 4 000 puncte de vânzare în Europa şi o cifră de afaceri de 32,7 miliarde de euro în 2007, Les Mousquetaires este unul drintre cei mai importanţi distribuitori en-gros de pe continent. Groupement des Mousquetaires a fost fondat în Franţa în 1969 şi are peste 130,000 colaboratori în Portugalia, Spania, Belgia, Polonia şi în Balcani.

CDE R Interex este parte a grupului Intermarche, fiind prezent în România din 2002. Reţeaua numără în prezent 11 magazine, denumite Interex, care sunt situate în Ploieşti, Giurgiu, Focşani, Târgu Jiu, Satu Mare, Râmnicu Valcea, Targovişte, Constanţa, Sibiu, Vaslui şi Bîrlad. În 2007, compania a avut o cifră de afaceri de aproximativ 98 milioane de euro. Astăzi, Interex România are peste 700 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb