Internet şi telefonie la pachet, la preţ special, pentru clienţii UPC

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 3 mai 2007

UPC România lansează internet de mare viteză şi telefonie fixă cu convorbiri nelimitate, gratuit în reţea

Clienţii pot alege pachetul Familia, de 50 RON, sau Activ, de 80 RON

Un client de telefonie fixă tradiţională poate economisi începând cu 30 RON pe lună

Bucureşti, 2 mai 2006. 45 + 18 = 50. Astfel arată de azi un calcul pentru un client de televiziune UPC care doreşte să aibă şi serviciile de internet şi telefonie. Compania lansează astăzi serviciile de internet de mare viteză şi telefonie fixă la pachet, la preţuri speciale. Clienţii pot alege pachetul de 50 RON, Familia, sau, pentru viteză mai mare de internet şi mai multe minute incluse în abonament, pot opta pentru pachetul de 80 RON, Activ. Pentru al doilea pachet, calculul este şi mai avantajos: 70 + 32 = 80.

" Începînd din această lună, avem o ofertă atractivă pentru pachetul de internet şi telefonie: de exemplu, un client UPC care în acest moment are televiziune şi internet, se poate abona la serviciul telefonie pentru doar 5 RON. Clienţii noştri pot alege internet de mare viteză, la 4 Mbps, şi telefonie cu convorbiri gratuite şi nelimitate în reţeaua UPC, oricând, la orice oră. De asemenea, le oferim până la 600 de minute de convorbiri gratuite către alte reţele fixe.", a declarat Raluca Milin, Director de Marketing şi Vânzări în cadrul UPC.

Cu noile pachete de internet şi telefonie, clienţii UPC primesc:

La Pachetul Familia - 50 RON (fără TVA) - internet Standard cu 1 Mbps viteză de download şi telefonie Plus cu 400 minute incluse lunar pentru convorbiri către alte reţele de telefonie fixă, convorbiri în reţeaua UPC gratuite, nelimitat.

La Pachetul Activ - 80 RON (fără TVA) - internet Plus cu 4 Mbps viteză de download şi telefonie Ultra cu 600 minute incluse lunar pentru convorbiri către alte reţele de telefonie fixă, convorbiri în reţeaua UPC gratuite, nelimitat.

Taxa de instalare la achiziţionarea oricărui pachet este gratuită. Prima lună de abonament nu se plăteşte, iar modemul este oferit gratuit în custodie.

"Un client de telefonie fixă tradiţională care alege acum internet şi telefonie de la UPC poate economisi începând cu 30 RON lunar, luând în calcul preţul special al unui pachet, minutele incluse pe care le oferim la fiecare pachet şi tarifele speciale la convorbiri", a explicat Raluca Milin. Estimările se bazează pe datele ANRC privind obiceiurile de consum ale utilizatorilor români de telefonie, în perioada iunie - decembrie 2006.

Informaţii suplimentare despre UPC

UPC România

UPC România este lider pe piaţa serviciilor de comunicaţii prin cablu. Reţelele UPC România deservesc, în acest moment, peste 1.400.000 clienţi din aproximativ 200 oraşe. De când a intrat în România, în 1992, UPC a investit peste 500 milioane USD şi a devenit cel mai mare investitor american din ţară. UPC Romania este afiliată la Liberty Global, Inc.

Liberty Global

Liberty Global (NASDAQ: LBTYA, LBTYB şi LBTYK) este unul dintre liderii industriei mondiale de comunicaţii prin cablu oferind servicii video, voce şi acces la internet, pentru a conecta cei 14 milioane de clienţi la lumea informaţiei, a comunicării şi divertismentului. Compania are reţele de comunicaţii în bandă largă în 16 ţări, în principal în Europa, Japonia, Chile şi Australia. Liberty Global deţine acţiuni în companii de distribuţie de programe şi conţinut media, cum sunt Jupiter TV în Japonia şi chellomedia în Europa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb