Investiţie de opt milioane de euro în ansamblul rezidenţial Sunny Side Residence

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 27 aprilie 2007

Monte Cristo Consulting lansează pe piaţa imobiliară noul proiect rezidenţial Sunny Side Residence, investiţie care se ridică la opt milioane de euro şi care aduce pe piaţă patru blocuri cu 44 de apartamente, au declarat, pentru NewsIn, promoterii proiectului, Vission House.

Noul complex de locuinţe este situat în zona de est a Capitalei, în apropierea bulevardului Theodor Pallady, şi este format din patru clădiri. Ansamblul rezidenţial va fi ridicat pe un teren de 3.500 mp de teren, va avea o suprafaţă construită de 6.000 mp, iar pe lângă cele patru blocuri cu 44 de apartamente, va dispune şi de o construcţie utilitară destinată spaţiilor de recreere, cumpărături şi servicii.

"Viitorii proprietari au posibilitatea alegerii, în funcţie de necesitate şi posibilitatea financiară, între o gamă diversificată de locuinţe, de la garsoniere, la apartamente cu două, trei sau patru camere, până la penthose-urile situate la ultimul nivel al clădirii. Apartamentele au suprafeţe cuprinse între 65 mp şi 438 mp, iar preţurile acestora variază între 87.000 euro şi 547.000 euro", a declarat pentru NewsIn, Ileana Dumitrescu, real estate broker al companiei imobiliare Vission House.

O garsonieră în acest complex costă între 86.938 euro şi 99.061 euro, un apartament de două camere 122.723-123.165 euro, unul de trei camere 159.413 euro şi unul de cinci camere 245.998 euro, preţuri cu TVA. O locuinţă tip penthouse costă circa 547.000 de euro, cu TVA. Centrul comercial din cadrul complexului va fi prevăzut cu un supermarket şi cu sală de fitness, saună, coffe shop, restaurant, biliard, dar şi locuri de parcare subterane. Dezvoltatorul estimează că proiectului va fi finalizat, cel mai devreme, în toamna anului 2008.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb