IOANA ŞELNER, ANTREPRENOR: "Cererea de nunţi pe plajă a fost mai mare decât estimările noastre"

A consemnat ADELINA TOADER
Ziarul BURSA #Companii / 30 octombrie 2017

"Cererea de nunţi pe plajă a fost mai mare decât estimările noastre"

O nuntă pe plajă porneşte de la 3.000 de euro

Cea mai căutată destinaţie este insula Thassos din Grecia

Reporter: Cum a luat naştere conceptul de "Nuntă pe plajă" şi cum a ajuns să se transforme într-o afacere?

Ioana Şelner: Conceptul a pornit de la dragostea pentru mare. Am realizat că pentru mirii din România nu există nicio firmă de planificare de nunţi care să organizeze evenimentul peste hotare şi am decis să înfiinţez eu una. Încă de la început, am gândit conceptul asemenea unui business prin care să venim în ajutorul mirilor şi să construim împreună nunta perfectă.

Nunta este un moment unic în viaţa unui cuplu, motiv pentru care mirii ar trebui să se bucure de acest eveniment fără alte griji.

Reporter: De la ce tarif porneşte organizarea unei nunţi pe plajă?

Ioana Şelner: Unul dintre elementele care ne diferenţiază este că lucrăm personalizat, ceea ce înseamnă că nu avem un pachet standard. Creăm oferta după ce discutăm cu mirii şi aflăm ce îşi doresc şi ce nevoi au. O nuntă porneşte de la 3.000 de euro, iar tariful creşte în funcţie de numărul de invitaţi, de locaţie, temă şi aşa mai departe.

Reporter: Ce include un pachet complet pentru o astfel de nuntă?

Ioana Şelner: Un pachet complet este format din cununie civilă, cununie religioasă, petrecerea nunţii, decoraţiunile pe plajă (arcada, scaunele pe plajă, buchetul miresei, aranjamentele florale), meniurile, băuturile, tortul mirilor, servicii foto-video, muzica, servicii de machiaj şi coafat, cazarea şi transportul invitaţilor. Ne ocupăm practic de toate aspectele care ţin de organizarea evenimentului.

Reporter: Care sunt cele mai căutate destinaţii pentru nuntă?

Ioana Şelner: Cea mai căutată destinaţie este insula Thassos din Grecia. Este aproape de România, iar peisajele sunt senzaţionale, este ireal de frumoasă, cu plaje albe, apă de culoarea safirului, cer mereu senin şi vegetaţie luxuriantă. Pe locul al doilea, este insula Santorini, cea mai romantică destinaţie din lume, despre care se spune că are cele mai frumoase apusuri de soare, iar pe locul al treilea este litoralul românesc. În perioada toamnă-iarnă-primăvară facem nunţi exotice pentru cuplurile care vor o altfel de experienţă în Dubai, Mexic şi Thailanda.

Reporter: De ce optează, în general, românii pentru o nuntă pe plajă?

Ioana Şelner: Românii s-au săturat de o nuntă obişnuită, s-au plictisit de sarmale şi hora din faţa blocului, vor altceva, iar noi îi ajutăm să le ofere invitaţilor o experienţă unică la malul mării. Nunta pe plajă este mai mult decât o nuntă obişnuită, este o mini vacanţă în care atât mirii, cât şi invitaţii se bucură de soare, de plajă, de peisaje fantastice, iar preţul nu este cu mult mai mare decât al unei nunţi organizate în România.

Reporter: Care a fost investiţia iniţială pentru demararea acestei afaceri?

Ioana Şelner: Evreii, în general, ştiu să facă parteneriate până cresc şi se dezvoltă, iar eu sunt evreică dupa ramura tatălui. Fiind o afacere în zona serviciilor, investiţia iniţială nu a fost mare. M-am axat în schimb foarte mult pe calitate, pe a găsi colaboratori şi parteneri de încredere care să ofere cele mai bune servicii la cel mai avantajos preţ pentru miri.

Reporter: Câte nunţi aţi organizat până în prezent? Numărul acestora a depăşit aşteptările?

Ioana Şelner: Am făcut mai multe nunţi decât ne-am fi aşteptat. Cererea a fost mult mai mare decât estimările noastre. Spre exemplu, în vara aceasta, am organizat chiar şi patru sau cinci nunţi în aceeaşi zi. De aceea, sfatul nostru pentru miri este să îşi programeze nunta din timp, cu minim un an înainte, pentru a se asigura că au locul rezervat.

Reporter: Cum a fost primit pe piaţa din ţara noastră acest concept de "Nuntă pe plajă", comparativ cu alte pieţe?

Ioana Şelner: Oamenii sunt foarte deschişi la o astfel de nuntă, iar când lumea întreabă cu ce ne ocupăm şi le spunem că facem nunţi pe plajă, li se aşterne un zâmbet larg pe faţă. Ce frumos! Tot timpul sunteţi pe malul mării. Se vede frumos din exterior, dar puţini sunt cei care văd că dincolo de plajă e multă muncă şi responsabilitate. Nu ne permitem să greşim, pentru că nu avem ocazia să reparăm, pentru noi nu există a doua şansă.

Reporter: Pentru ce alte pieţe mai organizaţi nunţi pe plajă şi care consideraţi că este cea mai deschisă faţă de acest concept?

Ioana Şelner: Organizăm nunţi pentru 5 destinaţii - România, Grecia, Dubai, Thailanda şi Mexic - pentru miri români, britanici, nemţi, austrieci, polonezi şi maghiari. Nu aş putea spune care este o piaţă mai deschisă. Fiecare cuplu este diferit, de aceea noi construim mai întâi o relaţie apropiată, de prietenie şi după aceea intrăm în etapa de organizare propriu - zisă a nunţii.

Reporter: Vă mulţumesc!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb