Irina Dimitriu, noul coordonator al practicii de real estate al Reff & Asociaţii

Mina Irina
Bănci-Asigurări / 7 iunie 2017

Irina Dimitriu

Irina Dimitriu

Reff & Asociaţii, societatea de avocaţi reprezentând Deloitte Legal în ţara noastră, anunţă preluarea de către Irina Dimitriu, partener asociat, a rolului de coordonator al practicii de real estate, ca urmare a plecării partenerului Robert Ioniţă, care devine director juridic al NEPI, potrivit unui comunicat de presă al societăţii trimis Redacţiei.

În document se arată: "În noile sale responsabilităţi de leadership, Irina va fi sprijinită îndeaproape de Alexandru Reff, partener fondator cu implicare semnificativă în practica imobiliară a firmei".

Robert este un avocat cu peste 15 ani de experienţă, iar înainte de a se alătura Reff & Asociaţii, a ocupat poziţia de director pentru un important fond de investiţii irlandez în domeniul imobiliar. De asemenea, a fost senior associate în cadrul practicii de drept imobiliar a unei societăţi de avocaţi locale de top. Totodată, Robert a fost implicat în proiecte de referinţă în fuziuni şi achiziţii din domeniul imobiliar, oferind consultanţă unor clienţi importanţi provenind din segmente variate ale industriei - retail, office, logistică şi rezidenţial.

Irina Dimitriu are o experienţă vastă de aproape 12 ani în achiziţii, finanţare şi dezvoltare de proiecte semnificative de real estate. Principalele sale arii de expertiză includ structurarea tranzacţiilor, dezvoltarea de proiecte de infrastructură şi energie, construcţii (inclusiv contracte FIDIC), aspecte complexe privind urbanismul şi amenajarea teritoriului, precum şi coordonarea de echipe de due diligence.

Reff & Asociaţii este societate de avocaţi membră a Baroului Bucureşti, cu o echipă care în prezent numără 66 de avocaţi.

Totodată, Reff & Asociaţii este membră a reţelei internaţionale de avocaţi Deloitte Legal, care numără peste 1.700 de avocaţi în 75 de ţări, conform sursei citate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb