JYSK a lansat noua colecţie de mobilier şi accesorii de grădină

F.D.
Companii / 9 mai 2023

JYSK a lansat noua colecţie de mobilier şi accesorii de grădină

Mobilierul de grădină inspirat de natură, împreună cu decoraţiuni care urmează cele două trenduri ale anului 2023, BELONGING şi RELEASE, au fost în centrul atenţiei la evenimentul de prezentare a noii colecţii de mobilier şi accesorii de grădină organizat de JYSK, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Ambasada Danemarcei în România a găzduit din nou evenimentul de prezentare a noului sortiment pe care compania scandinavă l-a pregătit pentru Vara 2023. Într-o zi de adevărată vară nordică, peste 60 de jurnalişti, bloggeri şi influenceri au venit să testeze mobilierul, să se inspire din noile tendinţe, să socializeze şi să fotografieze cele mai interesante articole de mobilier şi decoraţiuni.

Printre noutăţile colecţiei se numără setul de terasă ILLERUP cu blat din lemn masiv de tec certificat FSC®, masa HOLTE din lemn masiv de salcâm certificat FSC®, cu un design aparte, cu blat rotund şi picior construit dintr-un cilindru de stinghii şi şezlongul dublu UGILT, care poate fi folosit fie ca un pat de zi dublu, fie ca două şezlonguri separate.

"Anul acesta, vara s-a lăsat îndelung aşteptată, de aceea, în 2023 cred că vom dori mai mult decât oricând să profităm de lunile calde şi însorite şi să petrecem mai mult timp în aer liber. În colecţia de anul acesta am adăugat produse noi cu aspect natural, care se potrivesc cu tendinţele scandinave de astăzi şi oferă spaţiului exterior un aspect mai primitor şi mai relaxat. Am diversificat şi mai mult mobilierul de grădină şi de terasă şi am inclus articole care au un design modern, foarte interesant şi foarte apreciat de clienţi. Un exemplu este masa de grădină TAGELHOM, prima noastră masă rotundă de exterior cu opţiunea de a adăuga o extensie", spune Alex Bratu, Country Manager JYSK România, Bulgaria şi Turcia.

O altă noutate în acest an este reprezentată de umbrelele de soare cu franjuri, cu un design feminin şi romantic, precum umbrelele STENSTRUP şi YPPENBJERG. Franjurile sunt o tendinţă din ce în ce mai populară în designul spaţiilor. Umbrelele de soare sunt, de asemenea, o modalitate simplă de a adăuga diferite expresii cu culori şi modele în grădină, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb