JYSK deschide un magazin în Sibiu

V.B.
Companii #Imobiliare / 19 august 2014

JYSK deschide un magazin în Sibiu

Retailerul danez de mobilă şi decoraţiuni interioare JYSK va deschide, la jumătatea lui octombrie, un magazin în Shopping City Sibiu, primul din oraş şi din reţeaua centrelor comerciale deţinute de ARGO (Argo Real Estate Opportunities Fund) în ţara noastră, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Avi Shloush, director comercial la Argo Capital Management, a declarat: "Shopping City Sibiu va aloca noului magazin JYSK o unitate independentă, cu două niveluri, cu o suprafaţă de 1.300 mp, amplasată lângă unităţile Mobexpert şi Zoomania".

JYSK Group a deschis primul magazin în Danemarca, în 1979, iar astăzi are peste 2.100 de unităţi comerciale în 36 de ţări. În Germania şi Austria, grupul operează sub numele de Dänisches Bettenlager. Fondatorul şi proprietarul companiei, Lars Larsen, deţine şi lanţurile de retail din domeniul mobilierului Bolia.com (IDEmobler şi ILVA), precum şi alte companii. Cifra totală de afaceri a tuturor companiilor din Lars Larsen Group este de 2,9 miliarde de euro.

JYSK a intrat pe piaţa autohtonă în 2007, iar în prezent reţeaua deţine magazine în Bucureşti, Arad, Baia Mare, Constanţa, Cluj, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureş şi Timişoara.

JYSK este unul dintre cei mai importanţi retaileri de mobilă şi decoraţiuni interioare din Europa. Compania comercializează mobilier pentru casă şi grădină, saltele, pilote, perne, perdele, decoraţiuni, accesorii pentru casă, produse pentru baie, soluţii pentru depozitare etc.

Avi Shloush a mai spus că suprafaţa dedicată articolelor de mobilier şi decoraţiuni va creşte cu 15%.

Tranzacţia a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle (JLL). Ca urmare a deschiderii noului magazin JYSK, gradul de ocupare al Shopping City Sibiu va urca la 98%.

ARGO (fond închis de investiţii, orientat prioritar către piaţa de retail) este unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail şi centre comerciale din Europa Centrală şi de Sud- Est, deţinând proiecte ce totalizează peste 340.000 mp GLA. Fondul este administrat de Argo Group Limited (AGL), companie de asset management axată pe pieţele emergente. AGL a fost fondată în anul 2000 şi administrează active de 400 milioane dolari. Compania are birouri în Marea Britanie, Cipru, România, Ucraina, Argentina şi Singapore şi, din 2008, este listată la Alternative Investment Market (AIM) din Londra.

La noi, Argo Real Estate Opportunities Fund deţine patru parcuri de retail: Shopping City Sibiu, Shopping CitySuceava, Era Shopping Park Oradea şi Era Shopping Park Iaşi, cumulând o suprafaţă totală închiriabilă de 271.000 mp. Era Shopping Park este cel mai mare parc de retail din Oradea, având 64.000 mp suprafaţă inchiriabila. Era Shopping Park Iaşi este, de asemenea, cel mai mare retail parc din oraş, cu 80.000 mp spaţii de închiriat (la finalizarea proiectului). Shopping City Suceava are o suprafaţă închiriabilă de 47.000 mp, iar Shopping City Sibiu este cel mai mare parc de retail din portofoliul ARGO şi al treilea ca mărime din România, cu peste 80.000 mp suprafaţă închiriabilă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb