LA AUTOMATELE PRIORITY PAY: eMAG integrează platforma pentru plăţi

A.A.
Companii / 5 iunie 2019

eMAG integrează platforma pentru plăţi

eMAG integrează platforma pentru plăţi SymphoPay la toate automatele Priority Pay din showroom-uri, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Clienţii eMAG pot alege să facă plata cu cardul în rate fără dobândă direct în showroom la automatele pentru plată rapidă, fără să fie asistaţi de consultanţii din magazin.

Mircea Balica, Payments Platform Manager eMAG a declarat: "Oferirea unei experienţe de plată simplificată este o prioritate pentru noi, motiv pentru care am introdus în magazinele noastre automatele de scanare şi plată Priority Pay, în care am integrat soluţia dezvoltată de către SymphoPay, care permite clienţilor eMAG să achite produsele şi în rate fără dobândă. Rata de adopţie a depăşit estimările iniţiale, fapt ce ne motivează şi mai tare să continuăm procesul de inovare şi optimizare a experienţei eMAG".

Pentru clienţii ce optează să utilizeze automatele Priority Pay din magazinele eMAG, timpul de efectuare a plăţii şi obţinere a dispoziţiei de ridicare a produselor s-a micşorat la o medie de 20 de secunde. Astfel, aceştia au posibilitatea de a intra în posesia produselor comandate mai repede, fără a mai aştepta la casierie.

Daniel Nicolescu, CEO SymphoPay, a spus, la rândul său: "Propunerea noastră către bănci si comercianţi este transformarea plăţilor în oportunităţi de creştere a profitabilităţii prin îmbunătăţirea relaţiei cu clienţii si optimizarea costurilor. Faptul că unul din doi clienţi aleg să utilizeze în mod repetat acest canal de plată demonstrează potenţialul integrării plăţilor într-o experienţă controlată integral de către comerciant".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb